Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
44 files van totaal 174 km

Twee gewonden bij aanrijding Vlissingen

Toegevoegd: 01-11-2013, 09.16 uur
Twee personen raakten gewond bij het ongeval. Twee personen raakten gewond bij het ongeval.
Twee personen raakten gewond bij het ongeval.
© Foto: Frans Bosscha/ 112Stadsgewest
Door: Rolf de Feijter
VLISSINGEN -  Bij een aanrijding donderdagavond in Vlissingen zijn twee personen gewond geraakt.

Het ongeval gebeurde iets na 19.00 uur op de President Rooseveltlaan met de kruising Irislaan. De bestuurster van een personenauto stopte bij een zebrapad om iemand over te laten steken. Een auto die hierachter reed kon niet optijd meer stoppen en botste tegen de voorste auto aan waarna deze het zebrapad opschoot.


Een passagier uit de voorste auto klaagde over pijn in de nek. De bestuurster van de achterste auto had pijn in nek en rug. Beiden zijn per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De persoon die via het zebrapad wilde oversteken bleef ongedeerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gina (7-11-2013 om 08:11)
Hartelijk dank allemaal namens de inzitten de .en ja ze zat niet op te letten. en ben blij dat het goed gaat met de vrouw en haar kinderen.
Okidokie (4-11-2013 om 16:23)
Die achterste automobilist zat idd niet op te letten! de rode auto stopte netjes voor het zebrapad.. ik wou met m'n kinderen oversteken maar daar kwam nog een auto aan die nou niet bepaald de indruk gaf dat ie ging remmen, dus wachtte ik nog ff.. gelukkig maar! happy halloween!!
Petrus (3-11-2013 om 13:46)
Nee @ Ikke, wel eens bij stil gestaan dat er iets of iemand tussen de daar geparkeerde auto's vandaan kan komen? Gewoon aan het verkeer aanpassen, dat was al bij les 1 bij de rijlessen.
Peter (2-11-2013 om 12:28)
Als je aan het auto rijden bent moet je daar mee bezig zijn . Dus kortom gewoon goed opletten als er iemand voor je.afremt om netjes voor het zebra te stoppen . sterkte inzittenden van de aangereden auto
Vlissingse (1-11-2013 om 19:08)
Afstand bewaren is nog steeds een vak, ik zie het daar dagelijks bij de zebrapad, ze weten dat er daar 1 is dus vaart minderen. Maar heb het nog gekker gezien, ik stak de zebrapad over,auto stopte en een gek van een glazenwasser haalde die auto in met zijn busje en ik kon nog net op tijd wegspringen
Ikke (1-11-2013 om 16:58)
@vlissingse: Gek he?! De gemiddelde automobilist rijd hier met een gangetje van 20/30 km/pu... Zwaar irritant!! En maar klagen dat er gebumperkleeft wordt... Rij gewoon een beetje door of ga anders lekker fietsen...
Cookie-instellingen beheren