Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto schampt meisjes en rijdt door

Toegevoegd: 01-11-2013, 15.18 uur - Update: 01-11-2013, 19.46 uur
Door: Rolf de Feijter

KLOETINGE - Twee 14-jarige meisjes uit Kloetinge liepen vrijdagochtend lichte verwondingen op toen zij door een auto geschampt werden en daardoor van hun fiets vielen.

De vriendinnen fietsten rond 08.15 uur op de Zomerweg. Ter hoogte van de Langeweide werd één van de fietsters door een personenauto geschampt. Hierdoor raakte zij met haar fietsstuur in het stuur van de andere fiets. Beide meisjes kwamen ten val.


De bestuurder stapte uit, keek of hij schade had en reed toen met hoge snelheid weg in de richting van de Lewestraat.

Inmiddels heeft de bestuurder zich gemeld. Hij gaat gehoord worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (3-11-2013 om 11:52)
@Mar, dat de jeugd zich niet aan de verkeersregels houdt, wil niet zeggen dat wanneer jij als automobilist die meisjes aanrijdt/schampt, dat je dan maar door moet rijden. Uit dit verhaal blijkt ook niet dat ze met drie of meer naast elkaar of midden op de weg fietstsen.
GJ (2-11-2013 om 20:33)
@Mar: Hoe kunnen deze twee meiden met zijn drieen naast elkaar fietsen? Die reactie was niet bepaald relevant dan. Het is ronduit asociaal om te klagen over 'de jeugd' bij een nieuwsbericht over twee meisjes die zijn aangereden. Stel dat het uw kind was, zou u dit bericht nog steeds plaatsen?
- (2-11-2013 om 18:07)
Voorkom roddels??????? Ik zou je naam even veranderen want die klopt niet echt bij wat je zegt.... Twee 14 jarige doen aangifte van iets, wie zegt er dat dit klopt?? Laat ze eerst onderzoek doen en oordeel dan pas voordat er RODDELS in de wereld komen ;)
Anoniem (2-11-2013 om 14:52)
Sorry hoor MAR maar het zal jou kind maar wezen kijken hoe je dan praat als ze niet aan de kant gaan heel vervelend maar hoef je ze nog niet te raken en dan hard weg rijden wie weet wat zo,n kind heeft
MotoRob (2-11-2013 om 13:00)
Niet te snel oordelen mensen, die 2 meiden zullen heus niet alles opgebiecht hebben, we kennen alleen maar hun kant van het verhaal, voor de rest; zie commentaar van Mar.......
Miepmuts (2-11-2013 om 12:21)
@Mar,ben ik met je eens hoor.Maar de bestuurder had toch wel even de moeite kunnen nemen om òòk bij de meisjes te kijken.Ongeacht of ze nou verkeerd bezig zijn geweest.
Cookie-instellingen beheren