Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 64 km

Twee gewonden bij ongeluk A58

Toegevoegd: 07-11-2013, 08.46 uur - Update: 07-11-2013, 13.29 uur
Door: Roland de Jong
LEWEDORP - Bij een verkeersongeval op de A58 ter hoogte van Lewedorp zijn vanochtend twee mensen gewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 07.10 uur op de rijbaan van Bergen op Zoom richting Vlissingen. Nabij de fabriek van McCain klapten een vrachtwagen en een personenauto op elkaar. 

De personenauto, bestuurd door een 20-jarige jongeman uit Dirksland, reed over de linker rijstrook terwijl een 34-jarige vrachtwagenchauffeur uit Goes over de rechter rijstrook reed. De personenauto kwam plotseling naar rechts en reed achterop de vrachtauto. Mogelijk is de automobilist in slaap gevallen.

Beide bestuurders zijn met een ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De vrachtwagenbestuurder bleek kneuzingen te hebben opgelopen aan zijn heup, rug en nek. De jongeman heeft een ruggenwervel gebroken.

De beide voertuigen moesten worden geborgen. Vanwege de hulpverlening en de berging was de A58 enige tijd volledig afgesloten. De snelweg ging dicht tussen Heinkenszand en Arnemuiden. Dit zorgde mede vanwege de ochtendspits voor een file richting Vlissingen. Rond 07.50 uur kon het verkeer weer worden hervat. Er werd toen één rijstrook in gebruik genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Drivers Son (8-11-2013 om 15:44)
Ha Schouw, ik zie enige kenmerken van onwetendheid in de cabine. Als je zelf ooit meemaakt dat een 40 tonner 'in de ankers' moet door een automobilist die geen rekening houdt met de medeweggebruikers zal je waarschijnlijk zulke reacties niet meer plaatsen.
Kees (7-11-2013 om 23:35)
Als je met 160 op een vrachtauto rij vanaf achteren. En zelf de lading los komt lig het dan aan je lompheid. Of denken jullie dat dat kan. Waarom dan geen vrachtauto op de weg.
Schoeven (7-11-2013 om 21:40)
Goede reactie schouw en dan de rest van de dag en nacht de a58 afsluiten voor personenautos, heel goed voor de zeeuwse economie. Slaap zacht.d
Anoniem (7-11-2013 om 20:54)
Wat staat er nou in het artikel de automobilist is vermoedelijk in slaap gevallen en tegen de vrachtwagen gereden wat nou weer die vrachtwagens
Johan (7-11-2013 om 19:43)
Axel,helemaal gelijk ik reed vorige week(op de motor) nog achter een auto die met 86km/u een vrachtauto aan het inhalen was die 87km/u reed en dan kreeg ik toch sterk de neiging om te gaan bumperkleven. En je zal het niet geloven maar hij was met zijn laptop bezig die op zijn bovenbenen lag.
Niek (7-11-2013 om 18:48)
Schouw; Zonder vrachtauto's ook geen freten op je bord jongen.. Misschien eerst het nieuwsbericht goed doorlezen voordat je jezelf voor schut zet!
Cookie-instellingen beheren