Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 18 km

Schunnige opmerkingen: inrichting?

Toegevoegd: 07-11-2013, 21.52 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Als het aan officier van justitie E. Bethlehem ligt verdwijnt een 44-jarige Terneuzenaar voor twee jaar achter de deuren van een inrichting voor veelplegers. De man viel Terneuzense verkoopsters lastig.
 
Is het niet om hem wat normen en waarden bij te brengen, dan is het toch zeker de bescherming van de verkoopsters in een Terneuzense winkelstraat. De dames zijn de man meer dan zat en zijn ook bang voor hem.


Op 1 mei van dit jaar overhandigde hij een medewerkster van een parfumeriezaak een bosje bloemen en dacht daarmee niet alleen haar vriendschap te hebben gewonnen, maar ook de deur naar seks met haar te hebben geopend. "Je bent zo'n lief meisje en je ziet er lekker uit. Ik wil je wel pompen". Dat de vrouw geen trek had in deze subtiele uitnodiging maar zich ernstig bedreigd voelde lag voor de hand.

Een dag later was een medewerkster van een schoenenzaak aan de beurt. Deze keer geen bloemen, maar de bewegingen met zijn onderlijf en zijn bedreigend klinkende woorden "ik heb een harde en ik wil je n...", lieten aan duidelijkheid niets te wensen over. Volgens de Terneuzenaar was er niets aan de hand geweest. "Ik heb het die vrouw in de parfumeriezaak op een normale manier gevraagd en die beweging? Dat was gewoon een dansje."

Over twee weken doet de rechtbank uitspraak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wee (17-12-2013 om 17:40)
DEze man heeft duidelijk behoefte aan sex , W e moeten dit niet te vlug veroordelen. Zijn er voldoende mogelijkheden voor mensen die zoals ze dat noemen ;buiten de boot zijn gevallen ?. Hoeveel sexclubs zijn er in Zeeland nog? Wie zonder zonde is werpe de eeerste steen.
Dominique G (8-11-2013 om 18:50)
Ik snap dat hij psychiatrische hulp nodig heeft maar een kliniek voor veelplegers?? Wat als hij daar ideeen op doet? Twee jaar later staat hij buiten en wat dan? Het waren opmerkingen hij heeft niks uitgevoerd.
Anneke (8-11-2013 om 17:18)
Wat een gek opsluiten die engerd
Michelle (8-11-2013 om 16:05)
@Truus noem jij dit een geintje, dan heeft ie jou nog niet te grazen genomen!
Frans (8-11-2013 om 14:36)
Is toch normaal? Zet MTV maar aan, dan hoor je niks anders.
Kees (8-11-2013 om 10:42)
2 jaar onder psychiatrisch toezicht is zeer zeker nodig. Deze jongen heeft een behandeling in een kliniek hard nodig. Los daarvan vind ik dat hij ook strafrechtelijk moet aangepakt worden wegens seksuele intimidatie. Maar daarvoor zullen er aangiftes gedaan moeten worden
Cookie-instellingen beheren