Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Joyrider crasht met teveel alcohol op

Toegevoegd: 11-11-2013, 15.04 uur
Door: Rolf de Feijter

ARNEMUIDEN – In de nacht van zondag op maandag heeft een 21-jarige man uit Arnemuiden op de Kanaalweg Oostzijde een auto total loss gereden. Hij brak hierbij zijn schouder.

De bestuurder reed vanuit de van Cittersweg over de Kanaalweg Oostzijde richting de sluizen. Bij de splitsing raakte hij de macht over het stuur kwijt en reed in volle vaart tegen de railing van de brug aan. Een ambulance kwam ter plaatse en om het slachtoffer te behandelen. Daarna is hij overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.


De Arnemuidenaar bleek niet in het bezit van een rijbewijs en was bovendien onder invloed van alcohol. Daarom werd in het ziekenhuis een bloedproef afgenomen. De uitslag hiervan is nog niet bekend.

Door het ongeval kwam ook een grote hoeveelheid olie op het wegdek te liggen en deze werd opgeruimd door de wegbeheerder. De auto is weggesleept door een autobergingsbedrijf. Van het ongeluk werd een proces verbaal opgemaakt. De jongeman had de auto zonder toestemming van zijn ouders meegenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
L.T.Rolloefsen (27-11-2013 om 11:35)
Dronken een ongeluk maken kan gebeuren alleen wel naar voor de auto/gevoelens van de ouders. @ Marleen : Waarom nou meteen weer een kind erbij halen? Een kind hoort daar niet te lopen dus dat zou de eigen schuld/schuld van de ouders zijn.
K (13-11-2013 om 18:24)
Wat een malloot! Alcohol op en dan de auto van de vader nog jatten ook! Het zou je kind maar wezen! Als vader zou ik hem persoonlijk nog wat erger toetakelen! Lekker verantwoord bezig! Laat die knakker nooit zn rijbewijs halen .. Das veiliger denk ik ..
Anoniem (11-11-2013 om 22:48)
Waarom zijn ouders laten betalen? het is een volwassen man. Voor het zelfde geld reed hij zichzelf of een oud iemand dood. Allemaal net zo erg.
K (11-11-2013 om 22:40)
Dit zou je kind wezen, denk dat z'n andere schouder dan ook gebroken was wat een idioot totaal geen respect voor de spullen van en voor zijn ouders. weg no claim ouders, zo te lezen auto totall loss alcohol in het spel dus verzekering keert niks uit. kunnen zijn ouders fijn met de bus naar het werk
JanJaapJosPietDeVries (11-11-2013 om 20:08)
Arme knul, veel beterschap.
Marja (11-11-2013 om 19:35)
Zo !! die zal een pak op zijn mieter krijgen van zijn ouwe heer!! !En denk dat ze zeggen :net goed dat je schouder gebroken is....van mij zou hij een pak slaag na krijgen waar iedereen bij staat in het ziekenhuis al is hij 21.
Cookie-instellingen beheren