Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 332 km

Gewonde bij aanrijding Middelburg

Toegevoegd: 12-11-2013, 09.02 uur
Het ongeval vanmorgen in Middelburg.
Het ongeval vanmorgen in Middelburg.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Rolf de Feijter
MIDDELBURG - Bij een ongeval in Middelburg is vanmorgen een persoon gewond geraakt.


Het ongeval gebeurde iets voor 08.15 uur op de Tromboneweg met de kruising van het Mortierepad. Het slachtoffer werd aangereden door een personenauto.

Een ambulance kwam ter plaatse en heeft de persoon overgebracht naar een ziekenhuis. Over de verwondingen van het slachtoffer is niets bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
N (13-11-2013 om 22:24)
Dit is GEEN onoverzichtelijke kruising. Iedereen die hier anders beweert neemt gewoon niet de tijd om te kijken. Rem af, stop desnoods en kijk dan. Ik kom hier dagelijks. Als je afremt en de tijd neemt om te kijken heb je wijd zicht. Kun je dit niet, stop dan liever met autorijden...
Thomas (13-11-2013 om 10:31)
@allen. De fietser had voorrang en heeft nu pijn. En een kapotte fiets. Je hebt recht op voorrang, maar als je het pakt, krijg je dit soort tavrelen.
C (12-11-2013 om 20:35)
@Ronny....kijk nog eens goed naar foto... Fietsers hebben voorrang op dit desbetreffende fietspad. Aan beide zijden staan haaientanden....
@Ronny (12-11-2013 om 19:23)
Hopelijk heb jij je auto rijbewijs niet. Het fietspad heeft voorrang. Je weet dat haaientanden inhoudt dat jij moet stoppen he?
I (12-11-2013 om 18:39)
Ronny duidelijk weet je niet over wat voor n kruising t gaat, de fietser heeft op dat stuk voorrang en de auto moet stoppen voor de haaientanden ..maar aangezien veel autos te hard rijden op dat stuk en het best onoverzichtelijk is gebeurt het best vaak dat t bijna raak is. helaas dit x echt ongeluk
Walter (12-11-2013 om 18:25)
@Ronny foto goed bekeken? zo ja dan had je gezien dat er op het fietspad geen haaientanden staan, en op het wegdek wel, dus de automobilist is fout. hij had de fietser voorrang moeten geven.
Cookie-instellingen beheren