Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 17 km

Tweetal opgepakt voor bezit stroomstootwapen

Toegevoegd: 12-11-2013, 14.49 uur
Door: Rolf de Feijter
VLISSINGEN - Gisteravond zijn twee jongens van 14 en 15 jaar in Vlissingen aangehouden voor het in bezit hebben van een stroomstootwapen. 


Een surveillerende agent hield de jongens in de Doornenburg staande omdat zij zonder fietsverlichting reden. Vervolgens gooide een van de jongens snel een voorwerp in de naast gelegen sloot. Dit bleek een stroomstootwapen te zijn. Beide jongens werden hierna voor verhoor meegenomen naar het bureau. 

Duikers van de brandweer hebben op verzoek van de politie in de sloot naar het wapen gezocht en deze ook gevonden. De jongens zijn na verhoor weer naar huis gestuurd.    

Zie ook: - Stroomstootwapen uit sloot gevist  (11-11-2013)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (13-11-2013 om 10:39)
Weer een duur grapje voor de belastingbetaler. meschien was het goedkoper om deze ettertjes gewoon in de sloot te laten duiken (hopelijk staat het wapen dan aan) om hun wapentuig op te duiken
Cookie-instellingen beheren