Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Aanhoudingen om vondst vuurwapens

Toegevoegd: 13-11-2013, 13.35 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - De politie heeft dinsdag twee inwoners van 18 en 38 jaar uit Vlissingen aangehouden op verdenking van overtreding van de Wet Wapens en Munitie.


De recherche deed in het kader van een onderzoek naar vuurwapenhandel een doorzoeking in de woning van de verdachten. In de woning werd een aanzienlijk aantal vuurwapens met bijbehorende munitie aangetroffen. Ook vonden agenten verdovende middelen en gestolen goederen.

De verdachten werden in verzekering gesteld voor verder onderzoek. Zij werden overgebracht naar Torentijd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cord (14-11-2013 om 14:28)
De politie heeft nu de eerste stap gemaakt. Nu is het OM aanzet, gevolgd door een Uitspraak van een rechter. Bij die laatste persoon zet ik mijn vraagtekens?
Ger (14-11-2013 om 10:14)
Goed gedaan politie.... Nu er voor zorgen dat ze nooit geen kwaad meer kunnen doen!!!!!! Dit soort figuren geven natuurlijk nergens om en als ze morgen weer vrij zijn gaan ze gewoon weer hun gang...... KOM OP POLITIE en bescherm de bevolking ook in je toekomst visie.
Cookie-instellingen beheren