Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij brand in portiek Middelburg

Toegevoegd: 14-11-2013, 09.24 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG – In een portiek aan de Westerscheldestraat in Middelburg is afgelopen nacht brand ontstaan. Meerdere mensen ademden rook in en moesten nagekeken worden door ambulancepersoneel.

De brand werd iets na 04.30 ontdekt. In de portiek stond voor een woning een kinderwagen in brand. Een buurman van de woning er tegenover heeft de brand geblust. Toen de brandweer aankwam stond de portiek vol met rook. De brandweer heeft meerdere woningen ontruimd.


Toegesnelde agenten hebben uit de woning waar de brandende kinderwagen voor stond een moeder en haar 2-jarig dochtertje gehaald en naar buiten gebracht. Zij werden allemaal onderzocht door ambulancepersoneel omdat ze rook hadden ingeademd. Moeder en dochter en nog een andere bewoner zijn voor verder onderzoek naar een ziekenhuis gebracht.

Rond 05.45 uur konden de bewoners terug naar hun woning. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bewoner (15-11-2013 om 16:36)
De brand was toen al geblust peter
Cj (14-11-2013 om 19:57)
Jemig zeik toch een s niet zo ... ze hebben uitstekend werk verricht had er een dode gevallen was er daar weer commentaar op ... mijn complimenten politie !
Peter (14-11-2013 om 12:45)
'Zij werden allemaal onderzocht door ambulancepersoneel omdat ze rook hadden ingeademd' Niet zo handig van de Politieagenten... Aan de andere kant; het is een menselijke reactie om bij brand een gebouw in te willen om te redden. Hopelijk leert de Politie hiervan!
Cookie-instellingen beheren