Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 21 km

Arrestatieteam houdt persoon aan

Toegevoegd: 21-11-2013, 15.16 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een arrestatieteam heeft dinsdagmorgen in Vlissingen iemand aangehouden tijdens een inval. Dat heeft de politie zojuist bevestigd.


De inval vond rond 04.00 uur plaats bij een woning aan de Hogeweg. Bij de inval zou de politie een deur hebben opgeblazen. Volgens de politie werd de inval gedaan omdat men een huiszoeking wilde doen. Na de arrestatie is deze ook daadwerkelijk uitgevoerd.

Het gaat om een lopend onderzoek en daarom kan de politie nog niet meer mededelingen doen. Het zou gaan om een drugszaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mister t (21-11-2013 om 22:08)
Loop toch niet altijd zo te zeuren, ik ben blij dat ze die gasten aanpakken..goed bezig hoor
Ano Niem (21-11-2013 om 16:35)
Een crimineel zal vriendelijk de deur open doen voor het arrestatieteam om ze koffie te geven en daarna met hun mee te gaan.. mischien wat minder zeuren over het politiewerk en wat meer respect opbrengen.. en de reden waarom ze niets kunnen vertellen is omdat dit anders het onderzoek kan schaden
K (21-11-2013 om 15:26)
Politie kan geen mededelingen doen maar wel melden dat het om een drugszaak gaat nou politie dan weet de burger genoeg, weer een crimineel minder. maar wij mogen niet met vuurwerk spelen maar de politie wel?????????
Cookie-instellingen beheren