Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbreker (23) in Belgiƫ opgepakt

Toegevoegd: 21-11-2013, 16.26 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Dinsdag is een 23-jarige man uit Beveren (B) door de Belgische politie in zijn woonplaats aangehouden op verdenking van meerdere inbraken in Zeeland. De man zit vast en wacht op uitlevering naar Nederland.


De verdachte heeft, vermoedelijk samen met een kompaan, inbraken gepleegd in woningen in het buitengebied van Zeeuws-Vlaanderen. Hij heeft tijdens het eerste verhoor een bekennende verklaring afgelegd. Hiermee zijn mogelijk een woninginbraak in de Oranjedijk in IJzendijke op 13 februari 2013, een woninginbraak in het Mauritsfort in Hoek op 2 juni 2013 en een woninginbraak aan de Notendijk in Terhole op 28 december 2012 opgelost.

De tweede verdachte, een 23-jarige man uit dezelfde woonplaats, is door de Belgische politie aan de tand gevoeld over zijn aandeel in de inbraken. Tegen hem is vooralsnog onvoldoende bewijs om hem langer vast te houden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gitta (21-11-2013 om 16:46)
Zou het niet beter zijn om hem daar te laten? Dan heb je tenminste kans dat hij niet binnen 24 uur weer op vrije voeten is.
Cookie-instellingen beheren