Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
26 files van totaal 78 km

Terneuzenaar moet naar inrichting

Toegevoegd: 21-11-2013, 17.12 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een 44-jarige Terneuzenaar is donderdag door de rechtbank in Middelburg veroordeeld tot de zogenoemde de ISD-maatregel. Hij zou obsceen gedrag hebben vertoond tegenover twee winkelmedewerksters.

Op 1 mei van dit jaar viel hij een medewerkster van een parfumeriezaak in Terneuzen lastig door haar met verkrachting of aanranding te bedreigen. Op die manier wilde hij haar duidelijk maken dat hij seks met haar wilde. Een dag later was een verkoopster in een schoenenzaak het slachtoffer. Door obscene bewegingen met zijn onderlichaam te maken toonde hij haar zijn seksuele verlangens.


De ISD-maatregel behelst een verblijf van twee jaar in een inrichting voor veelplegers, waarbij onder meer aan een gedragsverbetering wordt gesleuteld. De rechtbank heeft daarmee de eis van de officier overgenomen.

Volgens de Terneuzenaar was er niets aan de hand geweest, want hij had slechts een dansje gemaakt.

Zie ook:
- Schunnige opmerkingen: inrichting? (07-11-2013)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (23-11-2013 om 11:31)
Er lopen toch zielige figuren rond, waarom zou je een verkoopster willen? voor je het weet zit je opgescheept met een hoop spullen die je helemaal niet wilt
Rick (22-11-2013 om 15:01)
Gespierde hulk: Je hersens zijn blijkbaar minder ontwikkeld dan je spieren, tenminste als je naar je opmerking en de spelling kijkt....
Gespierde hulk (22-11-2013 om 09:07)
Als een vrouw dat tegen mij zal zeggen wat die man hat voorgestelt had ik geen nee gezegt
Cookie-instellingen beheren