Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
31 files van totaal 125 km

Onderzoek naar jerrycan in berm Kloetinge

Toegevoegd: 22-11-2013, 17.17 uur
De brandweer heeft de jerrycan veiliggesteld.
De brandweer heeft de jerrycan veiliggesteld.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong
KLOETINGE - De brandweer en de politie hebben vrijdagmiddag een onderzoek ingesteld nadat in Kloetinge een jerrycan was gevonden.


De jerrycan werd rond 15.45 uur aangetroffen in de berm bij de Stelleweg, net buiten Goes. De politie waarschuwde de brandweer omdat onduidelijk was wat de inhoud van de jerrycan was.

De brandweer heeft de jerrycan na een kort onderzoek veilig gesteld. Wat er precies in de jerrycan heeft gezeten, zal worden onderzocht.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Antonio (24-11-2013 om 16:02)
Makkelijk oordelen op afstand. Je weet nooit wat er echt zit in een GEVONDEN Jerrycan. Op een foto kan je een etiket zien van een bijtend product. Als er wat anders ingegooid is en het gaat reageren (BV door schudden in een politie busje) dan is leiden in last. Kortom, Goede actie. Safety first!
K (23-11-2013 om 10:50)
Wat een mankracht voor 1 jerrycan kom op zeg dit kan ook 1persoon van politie in zijn busje zetten en naar een lab oid brengen, ik zie nergens staan dat de jerrycan lek was en zo lang een gevaarlijke stof in zijn veilige verpakking zit is deze stof helemaal niet zo gevaarlijk
Patrick (23-11-2013 om 08:50)
@erik,@wouter: Wel eens aan gedacht dat kinderen leuk gaan lopen spelen met iets wat ze gevonden hebben? Weet jij veel wat voor levensgevaarlijke bocht er in dat ding zit? Ik moet er iig niet aan denken wat er zou kunnen gebeuren... Goede actie dus van politie/brandweer!!
Jaap (23-11-2013 om 04:51)
Goed gedaan weer een terroristische aanslag op een vuilbak voorkomen .
Loesje (22-11-2013 om 21:31)
Tja Eric.... wie zet daar nou een jerrycan neer??? weet jij veel wat er in zit....er zijn milieu straten en dergelijke mogelijke heden om je afval te bergen, maar niet zo!!
Michelle (22-11-2013 om 18:46)
@Eric, zoiets bij jou in de tuin kijken hoe je dan reageert! Denk na!!
Cookie-instellingen beheren