Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 57 km

Automobilist rijdt door na botsing

Toegevoegd: 22-11-2013, 17.26 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie zoekt de bestuurder van een auto die vrijdagmorgen na een botsing met een fietser op de Kamerlingh Onnesstraat in Terneuzen is weggereden. De fietser hield er zere knieën en een kapotte fiets aan over.


De aanrijding gebeurde om 8.20 uur. Een 14-jarige jongen uit Terneuzen fietste over de Van der Waalsstraat en wilde rechtdoor de Frederik van Eedenstraat inrijden. Bij het oprijden van de kruising kwam van links een auto de Van der Waalsstraat ingereden. De auto en de fiets botsten tegen elkaar en de jongen viel op de grond. De bestuurder van de auto reed kort daarop weg, tot grote verbazing van de jongen.

Agenten zijn op zoek naar de bestuurder van de auto. Het betreft een donkerkleurige personenauto. De bestuurder woont mogelijk in de omgeving van de Van der Waalsstraat. De bestuurder of getuigen kunnen zich telefonisch melden op 0900-8844 of op het politiebureau in Terneuzen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wout (25-11-2013 om 13:05)
@fietser, Wat is dat toch met die fietsers tegenwoordig, ze flikkeren hun fiets tegen je auto of ze rijden er tegen, en laten je vervolgens met de schade zitten. Natuurlijk rij je niet door, maar je scheert iedereen met een auto weer over een kam, zoals wel vaker
K (25-11-2013 om 09:17)
@fietser, als ik tegen een paaltje rij, bekijk ik mn schade en rijd door ja, wat dan? blijven staan om eerste hulp te verlenen aan het paaltje en evt het paaltje aansprakelijk te stellen voor de schade? ik scheld een keer tegen mezelf en denk volgende keer rijd ik hem omver die klotepaal bam jonguh
K (23-11-2013 om 11:07)
Misschien kan de politie eens door de buurt rijden zo rond 18uur? deze persoon moet ook een keer naar huis om te eten. het zal alleen moeilijk worden want er zijn zoveel donker kleurige auto's en donker wat? groen, blauw, zwart
Loes (23-11-2013 om 08:50)
Wat zei die ik heb geen tijd?
Ad. (23-11-2013 om 01:00)
Jammer dat er geen kenteken bekend is of een automerk want hoe ver kun je zinken om door te rijden. Laten we hopen dat iemand de schade alsnog opmerkt en deze bestuurder alsnog bekend word.
Fietser (22-11-2013 om 22:43)
Wat is dat tegenwoordig met automobilisten die fietsers aanrijden of aangereden worden door een fietser. Ze gaan er maar vandoor en laten het slachtoffer maar over aan zijn/haar lot/ Doet men dat ook als ze tegen een auto rijden, of als je een aanrijding hebt met 'n paaltje en er geen deuk in zit?
Cookie-instellingen beheren