Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 19 km

Eigenaar vastgebonden hond bekend

Toegevoegd: 23-11-2013, 15.25 uur
Door: Roland de Jong
SCHARENDIJKE - De politie weet vermoedelijk wie degene is die deze week zijn hond vastgebonden aan een paal achterliet bij de N57 in Scharendijke.

Woensdagochtend kreeg de dierenambulance het verzoek om te gaan naar de afrit N57 bij Scharendijke-Ellemeet omdat daar een hond aan een paal vast zou zitten. Zij troffen daar inderdaad een grote, goed verzorgde hond van ongeveer 3 jaar oud aan.


De blauw-grijs gestroomlijnde Cane Corso teef was volgens de politie in hulpeloze toestand achtergelaten. Na berichtgeving in de media heeft zich inmiddels een 59-jarige man uit Delft gemeld. Volgens hem zou de hond door een kennis, een 22-jarige Rotterdammer, naar een nieuw verblijf in Scharendijke worden gebracht. De hond werd dinsdag opgehaald. De man was volgens de politie erg verbaasd dat hij zijn hond in de media terugzag.

Een agent van de dierenpolitie heeft inmiddels contact gehad met de Rotterdamse kennis. Hij heeft toegegeven de hond aan de paal te hebben achtergelaten omdat hij er zeker van was dat het dier daar gevonden zou worden. De man zal donderdag bij de politie een verklaring komen afleggen.

Zie ook:
- Hond achtergelaten aan paal N57 (23-11-2013)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjors (25-11-2013 om 18:10)
T is wat, heb je wetenschappelijk bewijs voor jouw bewering of geloof jij ook in sprookjes?
Renata (25-11-2013 om 15:16)
Het beste recht: eigen recht in dit geval want van justitie hoef je niks te verwachten. Die geloven deze bullshit toch. @ t'is wat: het is inderdaad wat dat jij nooit iets geleerd hebt gekregen, echt zielig hoor.
Monkey business (25-11-2013 om 15:05)
@T is wat: Een mens is van een hogere orde dan een dier, een dier heeft geen ziel? Waar haal je de arrogantie vandaan om de mens boven een dier te classificeren en te bepalen welke waarde het heeft voor een ander? Laat me je even terugbrengen naar de tijd dat de mens onder de aapachtigen viel/valt.
PcM (25-11-2013 om 10:44)
Hoop dat de hond een nieuw lief baasje mag vinden. En in het volgende bericht wil ik lezen:22-jarige Rotterdammer vastgebonden aan een paal! Dieren zijn afhankelijk van ons mensen, en als je niet je verantwoordelijkheid neemt mag je zelf lekker buiten aan een paal vastgebonden worden wat mij betreft
Patricia (25-11-2013 om 06:50)
T is wat, okk jij valt onder die noemer, geen ziel , geen en geen verstand!!
Dawn (25-11-2013 om 00:29)
@t is wat, Durf jij nu te beweren dat beesten geen ziel hebben? Das helemaal triest, volgens mij heb jij geen ziel anders zou je zoiets niet zeggen!
Cookie-instellingen beheren