Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Dronken bestuurder op Tractaatweg bij Axel

Toegevoegd: 25-11-2013, 10.08 uur
Door: Rolf de Feijter

AXEL - Aan de Tractaatweg (N62) is zondagavond een 42-jarige inwoner van Sas van Gent aangehouden. De automobilist was onder invloed van alcohol.


Rond 23.00 uur troffen agenten hem in zijn auto aan. De rechter voor- en achterband waren lek en de velgen verbogen. Een ademtest op straat pakte negatief uit voor de man. Op het bureau moest hij daarom een ademanalyse ondergaan. De uitslag van 1105 ug/l, bijna 5 maal de toegestane limiet, was aanleiding om zijn rijbewijs in te vorderen.

Zijn auto is in bewaring gesteld totdat hij zijn rijbewijs komt inleveren. Het is de tweede keer in een half jaar tijd dat er proces-verbaal opgemaakt is tegen de man uit Sas van gent.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Walter (28-11-2013 om 13:33)
@k normaal gezien mag je als je dronken bent niet eens meer over straat,openbare dronkenschap noemt men dat, maar de politie ziet liever iemand lopen dan met de auto of fiets rijden, want ook op de fiets mag je niet dronken zijn.
Boterblommeken (28-11-2013 om 12:44)
Beste K...Ook op de fiets mag je niet met alcohol op. Als je hier openbaar wilt zeggen hoe het hoort ga dan even de verkeersregels leren.
Frans (25-11-2013 om 14:46)
Dit soort zwaar alcoholische recidivisten moet veel harder worden aangepakt.
K (25-11-2013 om 12:28)
Die had vast behalve een pintje teveel ook een stoepje gepakt jammer dat zijn auto hem beschermd heeft, doe je dat met de fiets (zoals het hoort met alcohol op) ga je een partij op je gezicht dat je wel leert de volgende keer minder te drinken. laten we hopen dat de boete hetzelfde effect heeft
John (25-11-2013 om 12:00)
Een beetje vreemd: hij kan zijn auto weer terugkrijgen als hij zijn rijbewijs inleverd. En dan weg rijden met 2 verbogen wielen. Zo'? alcoholist zou nooit meer in een auto moeten rijden, Rijbewijs niet meer teruggeven, want gelukkig zijn er nog geen dodelijke ongelukken gebeurt.
Marco (25-11-2013 om 11:53)
Laat de rechtsstaat nou eens slimmer zijn dan dit persoon. Voertuig en rijbewijs verbeurd verklaren. Dit persoon heeft laten zien dat hij het niet kan ! Deze keer heeft ie rechts iets geraakt, volgende keer is het links. Dan vallen er slachtoffers. Hij heeft z'n kans gehad. Neem 'n taxi.
Cookie-instellingen beheren