Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
113 files van totaal 449 km

Gewond na auto in sloot bij Grijpskerke

Toegevoegd: 29-11-2013, 13.38 uur
Door: Rolf de Feijter

GRIJPSKERKE - Een 20 jarige inwoner van Meliskerke is donderdagavond lichtgewond geraakt toen hij met zijn auto in een sloot belandde.

Om 17.35 uur reed de jongeman, naar eigen zeggen vrij hard, over de Mariekerkseweg van Grijpskerke richting Meliskerke. Toen hij op een bepaald moment rechts van de weg in de berm raakte, probeerde hij terug de weg op te sturen.


Nadat zijn wielen daardoor weer grip op het asfalt kregen schoot de auto echter naar de linkerkant van de weg. Daar reed de Meliskerkenaar enkele boompjes uit de grond waarna hij in de sloot belandde. De man raakte daarbij licht gewond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michelle (29-11-2013 om 17:54)
Toch maar de boompjes laten vergoeden en een bekeuring voor te hard rijden.
Marco (29-11-2013 om 14:34)
Zonde dat de natuur het weer moet ontgelden. Misschien een idee om net als bij motoren 'beginnend bestuurders' te laten oefenen met begrensde auto's
Omwonende (29-11-2013 om 14:29)
Kan idd niet zachtjes gegaan wezen....
Cookie-instellingen beheren