Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Toestand gewonde Zaamslag kritiek

Toegevoegd: 30-11-2013, 14.45 uur
Door: Rolf de Feijter
ZAAMSLAG - De toestand van de man uit Terneuzen die afgelopen nacht gewond raakte bij een ernstig ongeval bij Zaamslag is kritiek.


Het 26-jarige slachtoffer reed volgens de politie mogelijk met een te hoge snelheid door een bocht en raakte met twee wielen in de berm. Bij het terugsturen schoot zijn auto door naar de overkant van de weg en belandde daar tegen de gevelhoek van een restaurant.
 
Omdat de inslag van die gevelhoek in het portier van de bestuurder terecht kwam raakte de man zwaar gewond. Hij werd onder begeleiding van een trauma arts met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.

Zie ook:
- Zwaargewonde bij ongeval Zaamslag   (30-11-2013)        


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (2-12-2013 om 02:26)
Marja, deze man reed tussen twee vrachtwagen, mijn collega en ik. wij reden 85 dus in dit geval is de snelheid toch niet de oorzaak geweest. Gelukkig dat alle hulpdiensten er zeer snel bij waren en ik hoop dat het slachtoffer van zijn zeer zware verwondingen mag herstellen.
Marja (1-12-2013 om 16:49)
Meesal komen er negatieve reacties op te hard rijden maar doen we dat allemaal niet eens?lekker even het gas erop?helaas kan het wel eens verkeerd aflopen maar ik vind het heel erg dat de man zo erg gewond is en wens hem vreselijk veel sterkte en ook voor zin familie en vrienden
Cookie-instellingen beheren