Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumaheli voor melding Oostkapelle

Toegevoegd: 01-12-2013, 04.31 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOSTKAPELLE - Een traumahelikopter is in de nacht van zaterdag op zondag ingezet voor een incident in Oostkapelle. 


Rond 02.50 uur werden er twee ambulances opgeroepen voor een melding aan de Halve Maanstraat. Daarnaast werd er ook een traumahelikopter uit Nijmegen ter plaatse gestuurd. 

Vanwege de aanvliegtijd van de helikopter werd besloten om een rendez-vous te organiseren ter hoogte van Arnemuiden. Hier is de helikopter geland nabij de A58. Het slachtoffer is vervolgens met de helikopter naar een ziekenhuis gebracht.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Coco (2-12-2013 om 13:53)
@hans ik vind uw reaktie negatief dit heeft niks heeft te maken over negatieviteit over de hulpverlening en ik zal je uit de brand helpen!ik ben zeer tevreden over de hulpverlening want ik heb meerdere malen hulp en liefde van hun gehad ..en zelf gehad dat ik met spoed naar nijmegen ben gebracht
Coco (2-12-2013 om 13:48)
geen tuurlijk telt elke seconde hebben jullie gelijk in maar een poosje terug is de heli gewoon midden op de weg geland in oostkapelle en heeft de politie toen direkt de weg tussen oostkapelle en serooskerke afgezet..maar waarschijnlijk is dit niet mogelijk geweest omdat het nacht was
Hans (2-12-2013 om 11:09)
@coco: al eens gehoord en waarchijnlijk nog niet meegemaakt: als elke seconde telt. Dan is er al tijd gewonnen in dit geval, en twijfel je aan de ervaringen van hulpverleners, jammer!
Gitta (1-12-2013 om 20:06)
@ Coco: vanwege de aanvliegtijd een rendez-vous. Ze gingen elkaar dus tegemoet. Als de heli in een weiland moet landen, moet je ook maar weer zien hoe je de gewonde of zieke daar krijgt.
Coco (1-12-2013 om 17:05)
arnemuiden naar oostkapelle is niet zo ver voor de heli kan makkelijk landen want je zit zo op een weiland is een poosje terug ook zo gedaan en voor de mensen van de ambulance en patient is dit toch ook nog best even rijden van oostkapelle -arnemuiden en dan patient weer overplaatsen in de heli
Cookie-instellingen beheren