Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 20 km

Vrouw botst op lantaarnpaal

Toegevoegd: 01-12-2013, 16.01 uur
Door: Rolf de Feijter

SAS VAN GENT - Een 40 jarige inwoonster van Terneuzen kreeg zaterdagavond de schik van haar leven toen zij over een lantaarnpaal reed die over de weg lag.

Om 22.15 uur hoorde een getuige aan de Westkade in Sas van Gent een enorme klap. Toen hij naar buiten ging zag hij een lantaarnpaal over de weg liggen. Kennelijk was die zojuist uit de grond gereden maar een dader was nergens te bekennen.
 
Terwijl de man de politie belde, kwam de Terneuzense met haar splinternieuwe auto aanrijden. Zij merkte de gevaarlijke situatie te laat op en reed vervolgens over de lantaarnpaal heen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J (3-12-2013 om 22:53)
Lijkt me inderdaad nogal sterk dat je met je auto even een lantarenpaal uit de grond rijd en daarna vrolijk verder kan rijden, misschien stel jongeren met zwaar illegaal vuurwerk ? Bij mij in de straat een week geleden ook gebeurt.
Mar (2-12-2013 om 13:17)
En geen getuige die een nr.bord kon noteren. een lantaarnpaal kost heel wat als die vernieuwd moet worden. Die heeft id wel wat schade denk ik zo.
Ad. (2-12-2013 om 02:16)
Als je een lantarenpaal uit de grond rijd en daarna nog door kan rijden is er toch wel enige schade aan je autootje te zien lijkt mij en moet diegene niet moeilijk op te sporen zijn.
Cookie-instellingen beheren