Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
66 files van totaal 252 km

Zware mishandeling met bierglas

Toegevoegd: 01-12-2013, 16.11 uur
Door: Rolf de Feijter
GOES - Een 22-jarige inwoner van Goes is afgelopen nacht aangehouden nadat hij een bierglas in het gezicht van een man sloeg. De man liep ernstige verwondingen op.


Rond 01.50 uur kreeg de politie een melding van een vechtpartij in een café aan de Oude Vismarkt in Goes. Daarbij had de Goessenaar het aan de stok gekregen met een 20-jarige inwoner van Lewedorp.

Tijdens de vechtpartij sloeg de verdachte plots een glas in het gezicht van de man uit Lewedorp. Hij werd met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De 22-jarige verdachte werd aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Achmed van den Bergh (4-12-2013 om 02:05)
@ Lekker stappen Haha, dan moet je wel een hele erge crisis hebben als je niet eens 1 drankje kan doen. Blijf dan maar lekker thuis met je wollen string en je kaarsjes aan.
Jan (4-12-2013 om 00:12)
Fascinerend hoe mensen oordelen over dingen waarvan ze niet alle feiten kennen.En over die kortzichtige eigenrechter oplossingen wil ik het dan al helemaal niet hebben.Dingen zijn meestal niet zo simpel als ze in eerste instantie in zo'n kort nieuwsbericht lijken. Laat de politie t'maar uitpluizen.
Lekker stappen (3-12-2013 om 17:48)
Tja,wie vandaag de dag nog geld genoeg heeft on naar het cafe te gaan met hun peperdure drankjes, moet zo ongeveer wel dealer of andersoortige crimineel zijn. anders heb je die centen niet. dus gezellig stappen ? met dat crimineel en verslaafd tuig dat in cafees hangt ? denk maar eens een keer na !
Frans (3-12-2013 om 11:34)
@De Rechter, ik hoef niet ergens "bij geweest te zijn" om te weten dat je een gestoorde gek bent als je iemand met een glas in z'n gezicht slaat.
Dog eat dog (3-12-2013 om 08:10)
@ marco, leest u wel eens kranten ? de "westerse maatschappij" zoals u die noemt is afgeschaft i.v.m. de "crisis" en heet nu "participatie" maatschappij. vechten voor een plaatsje om mee te mogen doen dus. de verharding van de maatschappij. u leeft nog in het verleden dat blijkbaar te duur was.
Achmed van den Bergh (2-12-2013 om 13:43)
Alcohol verbieden, want die blijft maar voorkomen. Straks beland ik nog in bed met 1 van jullie moeders, da's natuurlijk ook niet de bedoeling.. dan ben ik weer de boosdoener terwijl ze me gewoon heeft gemanipuleerd en er mooier uitzag door 'n aantal achterovergeslagen glazen.
Cookie-instellingen beheren