Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 32 km

Traumaheli bij ongeluk in Goes

Toegevoegd: 02-12-2013, 21.07 uur
Door: Roland de Jong
GOES - In Goes is maandagavond een traumateam ingezet na een eenzijdig verkeersongeluk.


Het ongeluk gebeurde rond 18.05 uur op de Westhavendijk. Vlakbij de toegang naar de sportvelden kwam een scooterrijder ten val. Het toegesnelde ambulanceteam kreeg assistentie van de traumahelikopter uit Rotterdam.

De gewonde is in de ambulance gestabiliseerd. Het slachtoffer is per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. De traumahelikopter landde op een voetbalveld.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frank (3-12-2013 om 20:53)
Stel je pleegt een overval en je word neergeschoten door de politie. Dan krijg je ook deze zorg aangeboden en daar komt misschien wel een traumaheli bij aan de pas. Alleen maar omdat jij je leven kan beteren en omdat we nog steeds van een rechtvaardige basis uit willen gaan Jan.
Wendy (3-12-2013 om 12:02)
Nou Jan, je zal wel anders piepen als jouw kind/familie of jijzelf daar ligt. Sterkte voor het meisje!
Paul (3-12-2013 om 11:55)
Jan, Als jij eens onderuit gaat, dan laten we je liggen. Heb je daarna weer wat te zeiken.
J.B. Nootenboom (3-12-2013 om 11:36)
De reactie van Jan is best te begrijpen, de kosten van de zorg stijgen de pan uit. Maar de directe spoedeisende zorg mag nooit een onderwerp van een discussie worden. Wij wonen in een prachtig land waar heel veel mensen de beste zorg leveren en ontvangen. Ja, daar hangt een prijskaartje aan. Sterkte
Charles Koemans (3-12-2013 om 10:29)
Beste Jan, Mijn dochter was gisteravond het slachtoffer, gelukkig heeft ze geen zwaar letsel aan het ongeval overgehouden. Niets dan respect voor het medisch team. Als ik dan jouw reactie lees, diep bedroevend! Je moet je schamen....
Nickey (3-12-2013 om 09:36)
Je zal het maar nodig hebben Jan.Wees blij dat ze in gezet kunnen worden i.p.v. te zeuren over wat het kost
Cookie-instellingen beheren