Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Verdachte gaat er zwemmend vandoor

Toegevoegd: 07-12-2013, 15.13 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen is zaterdagochtend een persoon zwemmend op de vlucht geslagen voor de politie.

Het ging om een man die verdacht werd van koperdiefstal. De vermeende dief sprong het water in en ging er vervolgens zwemmend vandoor. De persoon kon even later worden aangehouden.


De ambulancedienst heeft de man voor de zekerheid onderzocht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (7-12-2013 om 20:43)
Hoezo onderzocht ? Gewoon aan de ketting, liefst met zo'n bal en gewoon nog'ns laten zwemmen ! Als je vlucht wanneer de politie je wat wilt vragen, héb je wat gedaan. Onderzoek gesloten, veroordeling is rond, straf gelijk uitvoeren. Kost allemaal minder voor het goede deel van de samenleving ook !
Franky (7-12-2013 om 17:29)
Genoeg boefjes die dezelfde methode kozen om zo te vluchten, maar het niet navertelde. Hopelijk mag ie de kerstdagen doorbrengen in torentijd.
Mar (7-12-2013 om 16:58)
Mooi zo!dat de smeerpjip is gepakt en hopelijk krijgt hij een gepeperde rekening gepresenteerd van de hulpdiensten,,ze hadden hem beter nog een stukje kunnen laten zwemmen en het koper even op moeten laten warmen en dan op laten pakken wedden dat hij het deze keer laat liggen?
Adrie (7-12-2013 om 16:10)
Ambulancedienst?? Mogen wij zeker gaan betalen.
Cookie-instellingen beheren