Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Overtreders bij alcoholcontrole

Toegevoegd: 08-12-2013, 13.08 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij alcolcontroles op Tholen en in West-Brabant zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag vier mensen betrapt die te veel alcohol hadden genuttigd.


De politie controleerde in Halsteren, Poortvliet, Sint Annaland en Steenbergen. In totaal moesten 323 automobilisten een blaastest ondergaan. Vier van hen hadden dus te veel gedronken.

Het ging onder meer om een 26-jarige beginnende bestuurder uit Hoogerheide (135 ug/l) en een 25-jarige man uit ‘s Gravendeel (330 ug/l). Eeen 26-jarige vrouw uit Kruisland blies een waarde van 320 ug/l en een 26-jarige bestuurder uit Roosendaal een waarde van 275 ug/l.

Het is verboden om een voertuig te besturen als het alcoholgehalte in het bloed meer dan 220 ug/l bedraagt (circa 2 glazen). Voor de beginnende bestuurder of de brom-snorfietser tot 24 jaar is deze waarde 95 ug/l.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Karin jansen (9-12-2013 om 14:06)
Ik vind het goed dat er controle is op alcohol. zelf pas je heel goed en oplettend in het verkeer en een ander zou een ongeluk veroorzaken door alcohol.
Vlissinger (8-12-2013 om 13:21)
En wat is het resultaat van de controle in Middelburg? die heeft er ook aardig lang gestaan. hopelijk zijn er weer veel rijbewijzen ingevorderd van zuipende snotneuzen.
Cookie-instellingen beheren