Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
116 files van totaal 459 km

Politie zoekt eigenaar gestolen sieraden

Toegevoegd: 13-12-2013, 14.28 uur
Door: Rolf de Feijter
MIDDELBURG - De politie is op zoek naar de rechtmatige eigenaar of eigenaren van een flinke hoeveelheid sieraden. Het gaat om ruim zestig stuks die horen bij de Zeeuwse klederdracht.


Onlangs meldde een man zich bij een wijkagent in Lelystad. De man vertelde dat hij een partij sieraden van iemand had gekocht, maar achteraf had hij hier geen goed gevoel over.

De man dacht dat de sieraden mogelijk afkomstig waren van diefstal. Veel meer kan de politie in het belang van het onderzoek daar niet over zeggen. Mensen die meer weten kunnen contact opnemen met de Opsporingstiplijn van de Politie via 0800-6070.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (14-12-2013 om 07:00)
"mogelijk afkomstig van diefstal " en "meer kan de politie in het belang van het onderzoek niet zeggen" Tja, hoe kun je dan als "oplettende burger, meer weten en de politie informeren ? Of verwachten ze soms dat de "dader(s)" na het lezen van dit bericht zich spontaan melden?
Cookie-instellingen beheren