Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 29 km

Gestolen auto uitgebrand in Goes

Toegevoegd: 13-12-2013, 15.01 uur - Update: 13-12-2013, 16.28 uur
De auto raakte flink beschadigd door de brand. De auto raakte flink beschadigd door de brand.
De auto raakte flink beschadigd door de brand.
© Foto: Marcel Kloet
Door: Rolf de Feijter
GOES - Op de Lijnbaan in Goes is vannacht een personenauto uitgebrand. De auto bleek enkele maanden geleden te zijn gestolen. 


Agenten zagen rond 04.15 uur op een parkeerplaats rook uit een Volkswagen Golf komen. Toen ze gingen kijken zagen ze vlammen aan de binnenzijde van de auto. Hierop hebben ze snel de brandweer gealarmeerd. Naast de brandende auto stond nog een personenauto. Dit voertuig is door de agenten net op tijd weggezet.

De auto liep wat lakschade op aan de linker portieren. De brandweer heeft de brand geblust. Het bleek dat deze auto op 10 of 11 september van dit jaar in de Naereboutstraat in Goes was gestolen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goesenaar (14-12-2013 om 18:51)
Gansters, staat toch duidelijk dat hij in September in de Naereboutstraat in Goes is gestolen. Dus hoe je bij Oost-Souburg uitkomt mij is een raadsel. Misschien helpt het om eerst de tekst te lezen ;-)
Stoer (13-12-2013 om 18:26)
Een auto van een bejaarde jatten en in de fik steken, nou stoer hoor. en hoe komt die ouwe nu aan een nieuw waggie ?
Gansters (13-12-2013 om 15:54)
Een paarse cabrio uit souburg mischien? Dan weet ik wel wie die gestolen heeft. Maar heb geen beltegoed meer om wijkagent te bellen. sucs
Cookie-instellingen beheren