Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
37 files van totaal 139 km

Inbrakenreeks in gemeente Tholen

Toegevoegd: 15-12-2013, 15.11 uur
Door: Rolf de Feijter

THOLEN - Van donderdagmiddag tot zaterdagavond zijn in Scherpenisse, Sint Philipsland en Sint Annaland vijf woningen opengebroken. Van de dader(s) ontbreekt nog ieder spoor.


In Scherpenisse werd donderavond een woninginbraak gemeld in de Beatrixlaan. Er werd een raam opengebroken. Vrijdagavond ontdekten de bewoners van een huis aan de Westkerkseweg bij thuiskomst dat er een raam was opengebroken. In Sint Philipsland werd zaterdagochtend in een woning aan de Zijpestraat door de bewoners een inbraak ontdekt.

Twee woningen in Sint Annaland waren ook het doelwit. Daar werd zaterdagmiddag of -avond ingebroken aan de Huygensstraat. Van de woning werd een deur opengebroken. Zaterdagavond werd een woninginbraak ontdekt aan de Bierensstraat. De dader(s) kwamen binnen door een raam open te breken.

Bij deze woninginbraken zijn onder andere diverse sieraden, munten, twee vuurwapens en geld weggenomen. De wapens werden gestolen bij een verlofhouder. De kluis werd opengebroken en de wapens werden meegenomen.

De politie verzoekt mensen die iets hebben gezien of meer informatie hebben contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anno (16-12-2013 om 15:29)
Het is niet negatief bedoeld maar het komt in deze periode heel vaak voor!! Je zou bijna gaan denken de polen enz. gaan weer naar huis en.... Ik haal ze echt niet allemaal over één kant maar het gebeurd wel heel vaak!!
69 (16-12-2013 om 15:21)
Als ze het lef hebben om binnen de poort te komen zijn ze de mijne
Gijs (16-12-2013 om 14:34)
@jeroen: je moet bij de politie gaan joh!! Dan zullen alle inbraken snel opgelost zijn.....
Rick paauwe (15-12-2013 om 23:54)
Niet alleen op tholen. ook op hansweert is er in een korte tijd 2x ingebroken en deuren open gebroken. word tijd dat ze die schurken eens op gaan pakken
Moe (15-12-2013 om 19:43)
In welk land leven we het is inbraak op inbraak komt daar nooit geen einde aan straks de grenzen open dan wordt het nog gekker mensen pas goed op je spullen!
Jeroen (15-12-2013 om 17:46)
Inbraken worden niet op goed geluk gedaan,meestal krijgen de daders informatie van bekende van de slachtoffers. Dat weet de politie ook heel goed.alleen ze doen daar niks mee.
Cookie-instellingen beheren