Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
85 files van totaal 308 km

Chauffeur mogelijk onder invloed drugs

Toegevoegd: 19-12-2013, 10.48 uur
Door: Rolf de Feijter
KRABBENDIJKE - Een inwoner van Aalst is woensdagavond aangehouden nadat hij met zijn vrachtwagen van de weg was geraakt. De politie vermoedt dat hij onder invloed van drugs gereden heeft.            


Om 23.30 uur zag een getuige de vrachtauto langs de A58 bij Krabbendijke staan. De cabine van de wagen lag schuin in de sloot en de getuige zag dat daar nog een man in lag. Nadat de gewaarschuwde politie bij het ongeval arriveerde troffen zij de 45-jarige verdachte inderdaad in de cabine van zijn wagen aan. Hij bleek nauwelijks aanspreekbaar te zijn en sloeg wartaal uit.

Bij een nader onderzoek in de cabine werd het verlopen rijbewijs van de man aangetroffen. Ook vonden de agenten een zakje met wit poeder, waarvan vermoed werd dat het om drugs ging.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Linda adam (21-12-2013 om 17:40)
Waarom wordt er nooit gekeken naar psychische of valium diazepam of andere pammetjes ritalin en noem maar op. Daar mag je ook niet mee rijden!!! Is net zo gevaarlijk maar daar wordt niet op op gelet¿¿¿ heel vreemd
Fietser (20-12-2013 om 10:37)
Nou gelukkig is het zo afgelopen, voor het zelfde had ie een zwaar ongeval veroorzaakt. Wat een controle is er toch op dergelijke mensen. Anderen die eens net iets bij toeval hebben, worden als een misdadiger behandelt of kost ze veel geld en dit gaat zomaar door?!?! Te gek voor woorden.
Cookie-instellingen beheren