Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongeval op kruising Middelburg

Toegevoegd: 19-12-2013, 15.30 uur
Twee personenauto's raakten beschadigd bij het ongeval.
Twee personenauto's raakten beschadigd bij het ongeval.
© Foto: Rolf de Feijter
Door: Rolf de Feijter
MIDDELBURG - Op de kruising Tromboneweg- Mortiereboulevard- Fagotweg heeft vanmiddag een ongeval plaatsgevonden tussen twee personenauto's.

Het ongeval gebeurde iets voor 15.00 uur. Vermoedleijk heeft de bestuurder van één van de auto's geen voorrang verleend.


Een ambulance werd met spoed ter plekke gestuurd om een betrokkene na te kijken. Of de persoon daadwerkelijk gewond raakte is niet bekend. De twee personenauto's raakten beschadigd.
 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (22-12-2013 om 01:24)
Inderdaad, er is voldoende overzicht. Is dat er niet, dan moet je daar op anticiperen, moet je voorrang krijgen? wacht dan ook tot je het krijgt, anders krijg je dit. bestuurder van de zwarte auto is daarom ook aansprakelijk voor de schade, voorrang nemen mag niet.
Toontje (21-12-2013 om 16:07)
Op je fietsje wordt je dasr ook elke keer bijna platgereden op dat punt....
Sjors (21-12-2013 om 12:55)
Tss onduidelijk, daar bij de staples, echt niet, over het bruggetje wel, maar daar niet, staan duidelijke haaientanden (ook op de foto), daarnaast, is iets onduidelijk, dan moet je gewoon beter opletten, Nederlanders zijn gewoon veel te verwend.
Vlissinger (21-12-2013 om 11:03)
Waar hebben jullie het over...het is één grote vlakte??? je kunt alles prima zien. gewoon eens leren anticiperen en stoppen met voorrang nemen, maar wachten tot je het krijgt. autorijden is een vak, geen hobby.
Mark (20-12-2013 om 22:47)
Gewoon uit je doppen kijken. De kruising is meer dan overzichtelijk. Enkel omdat de situatie tijdelijk anders is geweest heeft een enkeling kennelijk moeite om zich aan de pijlen op de weg te houden.....
Marcel (20-12-2013 om 14:01)
Ik zie het probleem niet hoor. Je moet gewoon naar de bewegwijzering en de wegmarkering kijken.
Cookie-instellingen beheren