Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
65 files van totaal 267 km

Vrachtwagen met bieten in sloot

Toegevoegd: 20-12-2013, 11.41 uur
Door: Rolf de Feijter
MIDDELBURG - Donderdagavond is bij Middelburg een vrachtwagen geladen met bieten in een sloot terecht gekomen.


Het ongeluk gebeurde op de Zandvoortseweg tussen Middelburg en Grijpskerke. De vrachtwagencombinatie gleed in een bocht rechtdoor en belandde in een naastgelegen sloot. De oorzaak van het ongeval was vermoedelijk een spekglad wegdek als gevolg vanwege slik op de weg.

Afgelopen nacht zijn de bieten uit de vrachtwagen gehaald en vanmorgen werd begonnen met het bergen van de vrachtwagen. Een grote telescoopkraan was ter plaatse om het gevaarte uit de sloot te hijsen.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rein quist (24-12-2013 om 21:54)
Te hard rijden of niet,als je vervuilt maak je het schoon.je kunt geen gevaarlijke situaties creƫren zonder de verantwoordelijkheid te nemen.boeren vinden wel dat zij meer rechten hebben dan ieder ander mens,want het zijn altijd dezelfde figuren die dit doen,de goede niet te na gesproken.
Charrel (24-12-2013 om 17:58)
truus wat kun jij stom lulle jij heb er helemaal geen verstand van
Henriette (22-12-2013 om 18:19)
Ro als je goed had gelezen zie je dat ik reageer op de reactie van Harry
Marjoke (22-12-2013 om 17:33)
Vorige week Gerbenesseweg Nisse, was donker. Zie net voor het dorp een oranje zwaailicht rechts in de kant. In ene scooterrrijdster onderuit, door dikke laag slik. Vrachtwagen van H4A vanuit het dorp de poel in, reed dus niet hard, gleed zo weg door de slik.... Landbouwers aan het werk is opppassen
Ro (22-12-2013 om 14:43)
@henriette: die zullen er best zijn daar maar wat heeft dit er mee te maken? Een chauffeur doet zijn werk en denkt meer mee met medeweggebruikers dan iemand in een personenwagen!
Henriette (22-12-2013 om 13:46)
Harry, er zullen wel weer geen bordjes hebben gestaan? Heb je dan geen ogen in je hoofd zodat je kan zien dat de weg glad is en jezelf verantwoordelijk moet zijn en je snelheid aanpast?!!! Er rijden daar soms van die malloten in het "natuurgebied" alleen om eerder thuis te zijn! Als gekken dus
Cookie-instellingen beheren