Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
99 files van totaal 369 km

Daders beroving nog steeds spoorloos

Toegevoegd: 20-12-2013, 17.36 uur
Door: Roland de Jong

GRIJPSKERKE - De politie weet nog steeds niet wie vorige week vrijdag in Grijpskerke een 15-jarige jongen beroofden.


Op de bewuste middag fietste de jongen rond 16.15 uur over de Buttingseweg. Twee daders stapten uit een personenauto, hielden de jongen tegen en hij moest onder bedreiging van een mes zijn portemonnee afgeven. De daders zijn hierna naar hun auto gerend en via de Zandvoortseweg richting Middelburg gevlucht.

Inmiddels heeft de politie meer details over de daders en hun auto. De eerste verdachte had een normale lengte, een normaal postuur en een hele lichte huidskleur. Op het moment van de straatroof droeg hij een korte, donkere, nylonachtige jas met opdruk met daaronder een lichte spijkerbroek. Zijn hoofd had hij bedekt met een donkerkleurige bivakmuts. Verder droeg hij een goudkleurige ring aan een vinger aan zijn rechterhand.

De tweede verdachte had ook een normale lengte. Deze dader had echter een gezet postuur en hij sprak met een Marokkaans of Turks accent. Op het moment van de straatroof droeg hij een donkerkleurige lange stoffen jas met zwarte handschoenen. Daaronder droeg hij een zwarte trainingsbroek met witte strepen met het opdruk Adidas op het rechterbovenbeen (net onder de broekzak). Ook deze man had zijn hoofd bedekt met een donkerkleurige bivakmuts.

Over de vluchtauto kon het slachtoffer het volgende vertellen dat het ging om een lichtblauwe auto van het merk Renault, type Megane. Deze was voorzien van chroomkleurige velgen met veel spaken. De auto had een Nederlandse kentekenplaat.

De politie is nog steeds op zoek naar getuigen.

Zie ook:
- Jongen beroofd van portemonnee (13-12-2013)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren