Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gewond bij ongeluk in Rilland

Toegevoegd: 22-12-2013, 12.53 uur
Door: Roland de Jong
RILLAND - Op de Bathseweg bij Rilland is zaterdagmiddag een dronken bestuurder met zijn bestelwagen tegen een boom gereden. Hij is hierbij flink gewond geraakt.


Een voorbijganger belde rond 15.45 uur de politie nadat hij het ongeluk had opgemerkt. De bestuurder van de auto zou een flinke hoofdwond hebben en daarom werd ook een ambulance ter plekke gestuurd.

Het slachtoffer is ter plekke onderzocht en voor behandeling per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Aan het ongeluk heeft hij een gebroken neus en een gebroken rib overgehouden. Daarnaast moesten diverse wonden in zijn gezicht worden gehecht.

De gealarmeerde agenten vermoedden dat het slachtoffer, een 41-jarige man uit de gemeente Reimerswaal, teveel gedronken had, maar het slachtoffer weigerde ter plekke mee te werken aan een blaastest. Daarom is in het ziekenhuis een bloedproef afgenomen. De uitslag hiervan is nog niet bekend.

De man bleek zonder geldig rijbewijs achter het stuur te zijn gekropen. De politie heeft de man bekeuringen gegeven voor het rijden onder invloed en het rijden zonder geldig rijbewijs.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (23-12-2013 om 15:14)
Sorry maar geeft niets van de verwondingen want voor hetzelfde geld maakt zo,n drankcrimineel dodelijke slachtoffers...en ook nog tekeer gaan voor een blaastest???maar de verwondingen?boontje kom na zijn overmatig drankgebruik om zijn loontje
Adriana (23-12-2013 om 12:59)
Gelukkig dat alleen hij gewond is geraakt en dat er niet juist op dat moment een andere verkeersdeelnemer op die plaats reed of liep. Kan geen zonde van hem maken hoor. Met drank op achter het stuur en dan ook nog eens zonder geldig rijbewijs. Wat ben je dan slecht bezig zeg.
Cookie-instellingen beheren