Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Zware mishandeling in discotheek

Toegevoegd: 22-12-2013, 13.08 uur
Door: Roland de Jong
GOES - In een discotheek in Goes is een 20-jarige man vannacht het slachoffer geworden van een zware mishandeling.


De mishandeling vond rond 02.30 uur plaats in een horecagelegenheid aan de Oude Vismarkt. Nadat het slachtoffer uit de gemeente Borsele was mishandeld, ging de dader er vandoor. Het betreft een onbekende man van wie geen signalement bekend is.

Het slachtoffer heeft zich laten behandelen door een arts. De recherche is op zoek naar getuigen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Effe mensen!! (23-12-2013 om 08:08)
Goesenaar en ja-ja Dat is idd precies wat ik probeer te zeggen, elk verhaal heeft twee kanten. zonder de feiten te kennen moet je niet te snel een mening vormen.
Hulpverlener (23-12-2013 om 07:55)
Ik oordeel hier zeker wel over. Wat er ook aan vooraf is gegaan, je blijft met je tengels van een ander af. Geen enkel excuus. Dreigt een ruzie uit de hand te lopen dan heb je maar het lef om te vertrekken in plaats van er op los te meppen. Dan hou je de eer aan jezelf.
Andere Marco (23-12-2013 om 01:23)
Ik was er ook niet en ga al jaren niet meer uit. Maar misschien had hij t uitgelokt ja maar dan nog niet de reden om hem te mishandelen, die weggerend is had gewoon moeten wachten en zijn kant van het verhaal moeten vertellen. En er zijn toch camera's? Kijk daar eens op, snap t niet meer.
Ja-Ja (22-12-2013 om 20:21)
Wie was er bij die commentaar geeft ? Het zogenaamde slachtoffer kan ook wel de uitlokker van de vechtpartij zijn geweest.Bv. Drank,Vervelend doen enz. Er zal wel een oorzaak geweest zijn. Ik was er ook niet bij.
Goesenaar (22-12-2013 om 19:51)
Ach, laten we geen oordeel vellen. We zijn er immers zelf niet bij geweest, of wel? Misschien ligt de waarheid wel heel anders en heeft ook het 'slachtoffer' wel een aandeel gehad en had dit allemaal voorkomen kunnen worden. Misschien was er wel geen drank in het spel etc. Oordeel toch niet zo snel!
Effe mensen!! (22-12-2013 om 19:08)
Mensen,vooropgesteld dat ik dit echt NIET goedkeur!! maar er staat niets over de aanleiding van de mishandeling. kan me niet voorstellen dat iemand zonder aanleiding zomaar iemand zwaar mishandeld. misschien ook wel. maar daarvoor kennen wij de feiten niet goed genoeg om daarover te oordelen.
Cookie-instellingen beheren