Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
114 files van totaal 488 km

Dode op fietspad in Terneuzen

Toegevoegd: 23-12-2013, 09.46 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Op een fietspad in Terneuzen is maandagmorgen een dode gevonden. Vermoedelijk is er sprake geweest van een onwelwording.


De hulpdiensten kregen rond 06.10 uur een melding binnen van een fietser die onderweg was naar zijn werk en op het fietspad nabij de kruising Churchillaan - Rooseveltlaan een persoon had zien liggen. Er werd gestart met reanimatie maar dit mocht niet baten.

Omdat niet duidelijk was om wie het ging, werd door de technische recherche een onderzoek gestart. De omgeving werd afgezet en de brandweer kwam ter plekke om een scherm te plaatsen.

Volgens de politie is de identiteit van het slachtoffer inmiddels bekend en lijkt er sprake te zijn van een onwelwording.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissingse (24-12-2013 om 00:42)
Heel veel sterkte aan de nabestaanden
Fietser (23-12-2013 om 18:15)
Top van deze mensen die wel hielpen, sommigen durven dat niet en zien dat er al iemand is, dan blijven ze kijken. Moesten die niet naar hun werk? vorige week ook nog iem. die zijn auto niet meer gestart kreeg aan de brug, iedereen rijd er zo aan voorbij. Wij vrouwen hebben de auto de berm ingeduwd.
Marja (23-12-2013 om 15:09)
Stil ben ik van dit bericht als hulverlener,familie vrienden heel veel sterkte met dit erg zware verlies en komplimenten voor michel voor kordaat optreden wat helaas tevergeefs was..ook sterkte want dit is niet niks zoiets te ervaren mensen die toekijken!diep triest en respectloos
Michel (23-12-2013 om 12:41)
Spijtig om te horen dat de man overleden is.heb vanmorgen geholpen met de fietser. We reden iets na 6 langs met de auto .gelijk geholpen .sterkte voor nabestaande. Helaas vind ik het trurig dat er in de verte een groepje mensen .staat te kijken die ook hadden kunnen helpen .
Spijkerham (23-12-2013 om 10:20)
Sterkte voor de persoon die hem gevonden heeft en heel veel sterkte vor famillie en vrienden van het slachtoffer een paar minuten latr en ik had deze persoon gevonden.
Cookie-instellingen beheren