Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Bestuurder op de vlucht bij controle

Toegevoegd: 23-12-2013, 17.23 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - Zondagavond is een 33-jarige automobilist aangehouden wegens roekeloos rijgedrag en het overschrijden van de maximale snelheid met 70 km/u.


Politiemensen zagen op de Transportstraat in Terneuzen een voertuig rijden. Al snel bleek dat de bestuurder een controle wilde ontwijken. Toen de politie de bestuurder wilde laten stoppen ging hij er vandoor en een achtervolging was het resultaat. De man reed met hoge snelheid over de mr. F.J.Haarmanweg. 

Na een achtervolging door de Bloemenbuurt verloren de agenten hem uit het oog daar ze hun snelheid hadden aangepast vanwege de verkeersveiligheid. Kort hierop zagen ze de bestuurder uitstappen in een hofje van de Rozenstraat en zagen dat hij zijn vluchtpoging al rennend vervolgde. De man kon uiteindelijk worden aangehouden op de kruising Meidoorn/Rozenstraat.

Na onderzoek bleek de man nog een openstaande boete te hebben van 190 euro. Hij bleek niet gedronken te hebben. Tegen de man wordt een proces-verbaal van roekeloos rijgedrag en het overschrijden van de maximale snelheid opgemaakt. Zijn rijbewijs is ingenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frans (25-12-2013 om 17:45)
Wat een sukkel. Die 190 euro is een lachertje vergeleken met de boete die hij nu gaat krijgen.
Jan (24-12-2013 om 00:32)
Wat een laffe streek van de politie
Hartleers (23-12-2013 om 18:01)
Ja. Zolang men onder t motto ' baat het niet, schaden doet t zeker niet ' het hazenpad kan blijven kiezen blijven we dit ook lezen.. Word daar niet vrolijk van!
Cookie-instellingen beheren