Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 26 km

Dronken vrouw rijdt paaltjes omver

Toegevoegd: 24-12-2013, 10.52 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Op de Nieuw Bonedijkelaan in Vlissingen is een 35-jarige automobiliste uit Vlissingen aangehouden voor rijden onder invloed.


De vrouw reed rond 23:15 uur met haar auto enkele paaltjes omver, waardoor haar airbag uitklapte. Zij wilde niet door ambulance geholpen worden en ook weigerde zij iedere medewerking aan de politie. Bij haar aanhouding verzette zij zich hevig.

Ook op het bureau wilde zij niet meewerken aan een ademanalyse. De vrouw is ingesloten in een politiecel. Haar rijbewijs is ingenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (29-12-2013 om 19:51)
@Andre. Of eigenwijze tiener die geen nee kan verdragen. Geef niet gelijk de ouders de schuld, (sommige) ouders doen hun best om hun kind(eren) goed leven te geven. Maar hier was geen sprake van een kind maar paaltjes.
Andre (29-12-2013 om 12:29)
Een kind aanrijden, om 23.15 uur s'avonds? Slechte ouder.....
Lia (29-12-2013 om 11:16)
We zullen de uitslag maar overlaten aan de rechter, mensen. Mevrouw heeft de politie tegengewerkt etc, Of je nu vrouw of man bent , dronken achter het stuur is een zware misdaad. De straffen mogen van mij heel hoog zijn netzo als te hard rijden.Rijbewijs nodig voor het werk ...jammer!.
Marco (28-12-2013 om 21:52)
Voorbedachte rade? Kom op, en "wat als" bestaat niet. Blijf anders je hele leven binnen in huis want WAT ALS. Dan jij en ik ook voorbedachte rade en poging vrkchtng, want wij zijn mannen en hebben wat in de broek. Opmerkingen slaan echt nergens op. Wat als t een/jouw kind was.. Wat als bestaat niet!
Jack (28-12-2013 om 17:14)
De vrouwen zijn gelijkwaardig als de mannen,dus ook de zelfde streken. De rechter zal wel weer mild zijn omdat het een vrouw is,ze geeft de rechter een lieve glimlach en het loopt met een sisser af voor mevrouw.
Donald (28-12-2013 om 14:32)
Geen compassie met deze alcholomobiliste . Als je geld hebt om te zuipen , dan heb je ook geld voor een taxi !
Cookie-instellingen beheren