Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie onderzoekt woninginbraken

Toegevoegd: 24-12-2013, 20.47 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Inbrekers hebben maandagavond en nacht op vijf plaatsen in Zeeland een inbraak gepleegd.

Aan de Reggestraat in Terneuzen werd rond 20.00 uur ingebroken. De daders vernielden een ruit om binnen te komen. De buit bestond onder andere uit sieraden.


Rond hetzelfde tijdstip werd een inbraak ontdekt aan de Koudekerkseweg in Vlissingen, waar inbrekers binnenkwamen na het boren van gaatjes in een raamkozijn. Wat er is weggenomen is nog niet bekend. Aan de Simon Carmiggeltlaan in Kloetinge bleef het bij een poging inbraak.

Vanmorgen bleek ook dat er was ingebroken in een woning aan de Sardijngeullaan in Koudekerke en aan de Beatrixstraat in Terneuzen. Een keukenraam werd geforceerd om binnen te komen. Er werd onder andere geld buitgemaakt.   


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jos (25-12-2013 om 16:44)
Misschien eens tijd dat je eens tegen wat anders aan gaat schoppen dan tegen de politie Els...het is zo makkelijk wordt zooo afgezaagd terwijl je zelf geen haar beter bent!
Els (25-12-2013 om 13:59)
Ze onderzoeken en ze lossen het nu en nooit iets op,ze moeten het van de verraders hebben.
Cookie-instellingen beheren