Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
86 files van totaal 313 km

Ook inbraken op avond tweede kerst

Toegevoegd: 28-12-2013, 12.00 uur
Door: Rolf de Feijter

HULST - Nadat in Zeeland eerste en tweede kerstdag al 14 adressen door het inbrekers gilde waren bezocht, was het ook in de avond van tweede kerstdag raak. Verschillende mensen ontdekten bij thuiskomst een inbraak.


Zo werd er op twee adressen in Hulst ingebroken. Op het eerste adres kwamen de daders via een raam van de garage binnen terwijl bij de andere woning de tuindeuren werden geforceerd. Uit beide vrijstaande woningen werden contacten en apparatuur gestolen.

Ook in Kortgene werd een gezin slachtoffer van inbraak. Zij hadden juist aandacht aan besteed hun woning veilig achter te laten, maar dat had niet mogen baten. De inbrekers kwamen na het forceren van de achterdeur binnen. In Goes werd ingebroken in een naast de woning gelegen berging.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fred (29-12-2013 om 22:25)
Grenzen gewoon controleren en Brussel afsteken en laten zinken...
Ed (28-12-2013 om 17:10)
Uit de Hoogendijkstraat is ook een rode Alfa 156 Gta uit de garage weggenomen, heeft iemand deze zien rijden , of ergens zien tanken? , Auto was ten tijde diefstal niet gekentekend, hoge beloning voor het terugvinden auto,auto reed met hoge snelheid Hulst uit om 20.51u Alle info welkom 0624533732
Roosje (28-12-2013 om 16:32)
Dat ze spontaan hun handen mogen verliezen.................BUCHT
Volvo (28-12-2013 om 12:51)
Dat zijn weer leuke feestdagen voor al die mensen.ik snap heus wel dat de pak kans klein is maar wat ik niet snap dat men van vele straffen eenderde niet hoeft uit te zitten.de straffen zijn al laag en dan nog dit en criminele buitenlanders daarna gelijk de grens over en nooit meer binnen laten
Cookie-instellingen beheren