Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man trekt mes bij ruzie om honden

Toegevoegd: 28-12-2013, 12.37 uur
Door: Rolf de Feijter

HULST - Een 48-jarige Belg is vrijdagmiddag geslagen en bedreigd met een mes. Hij kreeg het aan de stok met de bezitter van een Pitbull.


Rond 13.30 uur liep de Belg met zijn vrouw over de Overdamstraat in Hulst. Hun twee hondjes liepen bij hen. Op het moment dat een man met een pitbull passeerde rende deze hond op de hondjes van de Belg en zijn vrouw af. Toen de honden dreigden te gaan vechten sprong de Belg tussen de honden en schopte hij de pitbull. Dit schoot volledig in het verkeerde keelgat bij de eigenaar van die hond.

De eigenaar van de pitbull, een man met een donkere gewatteerde jas, een beige baseballpet en getatoeëerde handen en vingers, pakte zijn hondenriem en sloeg daarmee op het hoofd van de Belg. Toen deze commentaar gaf kreeg hij een tweede klap met de ketting van de hondenriem. De Belg wist de riem te pakken te krijgen en trok deze uit de hand van zijn belager. Die liet het er echter nog niet bij zitten en trok een mes. Hiermee werd de Belg bedreigd, maar toen die de hondenriem terug gaf, liep de messentrekker weg.

De schermutseling en bedreiging werden op afstand gezien door een vrouw die haar Jack Russel aan het uitlaten was. De politie hoopt met haar in contact te komen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Robin (1-1-2014 om 20:01)
@sjors en de rest die zeikt over het ras Amstaff/ Pitbull .leer eerst het ras en geschiedenis eens kennen. En die belg was ook fout.....of mag ik nu ook als een jack russel of labrador op me komt afvliegen..deze een gigantische rotschop geven WANT IK DACHT DAT HIJ AANVIEL.....
Robin (1-1-2014 om 19:50)
@sjors , lees eerst eens voor je commentaar geeft man , hij glipte uit zijn slipketting.En het is geen imago hondje...jullie mensen die het ras niet kennen maken er iets van wat het helemaal niet is.........
Robin (1-1-2014 om 19:41)
@cerebrus , ja ik ben eigenaar van een Amstaff. Ik keur het trekken van een mes niet goed . Maar als je als hondeneigenaar (belg) niet het verschil ziet tussen spelen en aanvallen en dan maar dat hondje van 1jaar oud zo hard moet schoppen, is dat correct ????
Cerebrus (30-12-2013 om 17:10)
Zeer opmerkelijk dat mensen hier het trekken van messen en slaan met riemen vergoeilijken en goedpraten. Ze hebben zeker ook een pitbull?
Sjors (30-12-2013 om 12:47)
Je moet gewoon je hond aangelijnd en onder controle houden. Maar ja baseball pet, tatoeages en een imago hondje (men neemt niet voor niets zo'n hond alleen, omdat ze compensatiedrang hebben)
American staffordshire terriër (30-12-2013 om 12:26)
Als mijn hond echt zo gevaarlijk zou zijn had ik m van die belg af moeten halen want dan had mijn staffie hem wel gepakt en had ik niet eens de kans gehad om überhaupt die belg een paar welverdiende klappen te geven.
Cookie-instellingen beheren