Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Gewelddadige beroving Vlissingen

Toegevoegd: 30-12-2013, 11.30 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een 40-jarige man en twee anderen die bij hem waren zijn dit weekeinde in Vlissingen het slachtoffer geworden van een gewelddadige beroving.


De 40-jarige, een inwoner van Goes, was in de nacht van zaterdag op zondag samen met zijn vriend, een 29-jarige man uit Vlissingen uit geweest. Ze liepen rond 05.30 uur samen met twee vriendinnen met hun fietsen aan de hand over de Hellingbaan. Achter hen liepen vier jongens. Er ontstond een woordenwisseling tussen beide groepen. De Goesenaar en zijn vriend werde meerdere keren in het gezicht geslagen. Ook één van de vriendinnen, een 20-jarige vrouw uit Vlissingen, werd mishandeld.

Het 40-jarige slachtoffer werd vervolgens ook nog eens vastgepakt in een soort houdgreep en tegen de grond gewerkt. Hierna werd hij door drie belagers geschopt. Hij voelde dat tijdens de schermutseling zijn telefoon uit zijn jaszak gestolen werd. De aangever had diverse verwondingen in zijn gezicht, pijnlijke ribben en een snijwond op zijn rechterarm.

Rond 07.00 uur werd nabij de ingang van het ziekenhuis aan de Koudekerkseweg in Vlissingen een 30-jarige Middelburger aangehouden. Hij werd door één van de gedupeerden herkend als zijnde één van de belagers. De man is door een hulpofficier van justitie in verzekering gesteld. De politie is nog op zoek naar de mededaders.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Staffie (30-12-2013 om 23:12)
Niemand gelezen dat de opgepakte een MIDDELBURGER was, die bij ons in Vlissingen de boel komt verzieken Stop met zeiken over Vlissingen, door onze slappe rechtstaat zit dat ongedierte overal En door het verbieden van drinken en straks ook nog het roken komen er nog veel meer buiten te lopen vrees ik
Vlissingse (30-12-2013 om 22:37)
@Vlissingse: dit gebeurd jammer genoeg overal. niet alleen Vlissingen!!! Kijk maar naar wat er in Middelburg gebeurd is, man mishandeld, groepjes tuig waar je niet langs durft en waar de politie niks aan doet, Goes hetzelfde, ga zo maar door, dus is echt niet alleen Vlissingen
Janjaap (30-12-2013 om 21:19)
@Ger groot gelijk, allemaal met een verborgen vuurwapen op zak de straat op á la amerikaanse wetgeving
Leffe Blond (30-12-2013 om 20:37)
In vindt eigenlijk dat ze best lef hadden om in Vlissingen zo laat over straat te durven. of hadden ze een beetje teveel vloeibare moed ingedronken ? het spijt me dat ik het moet zeggen, maar vandaag de dag ben je op dat tijdstip beter veilig binnen. en zeker (over)morgen met oud en nieuw !
Vlissingen (30-12-2013 om 19:23)
@middelburgers Rond 07.00 uur werd nabij de ingang van het ziekenhuis aan de Koudekerkseweg in Vlissingen een 30-jarige Middelburger aangehouden. Hij werd door één van de gedupeerden herkend als zijnde één van de belagers
Loes (30-12-2013 om 16:34)
Ratten lopen er nog teveel in Vlissingen! onveilig is het zeker, helaas maar jammer, ik blijf thuis.....ga niet eens uit in vlissingen, dit kan toch niet...
Cookie-instellingen beheren