Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 23 km

Belgische loods onder invloed

Toegevoegd: 30-12-2013, 11.47 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft zondagavond proces-verbaal opgemaakt tegen een 55-jarige Belgische loods omdat hij onder invloed van alcohol was tijdens zijn werk.


De Belg werd in de Koopmanshaven gecontroleerd na een klacht van een kapitein die kort daarvoor met zijn schip door hem geloodst was. De Belg blies 405 ugl. Hij verklaarde dat hij tijdens de middaglunch een glas rode wijn gedronken had.

Hij begreep volgens de politie niet waarom hij op zo'n hoog percentage was uitgekomen en hij voelde zich nog goed in staat om zijn werk te doen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (1-1-2014 om 12:40)
Het is elitair , verwaand , verwend en ronduit associaal klootjesvolk uitzonderingen daargelaten.Er word met regelmaat een loods met teveel ugl staande gehouden of ze parkeren er gewoon een op het badstrand van vlissingen. Moet je met je auto is doen,kijken hoe lang jij je rbwijs nog hebt.
Jan (1-1-2014 om 12:39)
@Bevelander : Een loods heeft geen werkgever . Zij zijn zelfstandigen onder een maatschap. Belgische loodsen zijn dan weer onderdeel van een overheidsorgaan. 90% van de loodsen zijn loods geworden omdat ze het niet konden maken in de zeevaartwereld.
Marco (31-12-2013 om 11:18)
Waar maken de mensen zich allemaal zo druk om ? In België mág men drinken tijdens het werk. Men moet dan zelf bepalen tot hoever men mag gaan. Maar wél iedereen mag dat. In NL mogen alleen de duurbetaalde banen tijdens vreet en zuipfestijnen hun zaken regelen.
Karel (30-12-2013 om 23:01)
En dat vaart vrolijk met chemische, ontplofbare of weet ik veel welke zooi over de schelde. Deze man kent lekker zijn verantwoording.........
Capt.Haddock (30-12-2013 om 20:12)
Men moest eens weten wat zo een verslaafde dan nog verdiend bij die zakkenvullerij. omdat die zo een verantwoordelijk werk hebben,dat men dat blijkbaar bezopen nog wel kan of denkt te kunnen. die wordt nu toch zeker welzijn papieren afgenomen zeker ? hup, terug naar z.n eigen land sturen en bonjour.
Jan (30-12-2013 om 16:41)
Jawel hoor…..iedereen zijn woordje weer klaar! Stappen zelf ook nooit met een druppel alcohol op achter het stuur, ben je gek. De loods een berisping geven oké maar direct ontslaan……….
Cookie-instellingen beheren