Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
82 files van totaal 303 km

Arrestaties en zedendelict bij feest

Toegevoegd: 01-01-2014, 13.04 uur
Door: Roland de Jong

HULST - Het in de nieuwjaarsnacht tot discotheek 'Foxxland' omgetoverde Reynaertland in Hulst heeft de politie handen vol werk bezorgd. Ongeveer 500 jongeren vierden daar het nieuwjaarsfeest. Vijf van hen werden opgepakt. Eén van hen zit vast voor een zedendelict.


Omstreeks 03:15 uur werd een 21-jarige beveiliger uit de gemeente Borsele mishandeld. De dader, een 18-jarige inwoner van Hulst, kon worden aangehouden op aanwijzen van een andere beveiliger. De bewaker vertelde tegen de agenten dat tijdens de party een vechtpartij uitbrak. De 18-jarige zou ook nog twee feestgangers hebben mishandeld.
 
Een 17-jarige Hulstenaar raakte rond 03.50 uur slaags met een andere bezoeker. Hierbij werd deze door een ruit gedrukt en raakte gewond. De jongen is met de ambulance naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht . Hij heeft het ziekenhuis inmiddels na behandeling mogen verlaten.

Omstreeks 04.30 uur vond een jongedame (19) uit Hulst het nodig om het aanwezige politiepersoneel te beledigen. Zij werd voor belediging aangehouden. Tevens weigerde zij haar naam op te geven en kon zij geen identiteitspapieren tonen.

Een 21-jarige inwoner van Hulst werd aangehouden omdat hij een aanwezige agent op het hoofd sloeg. Tijdens het overbrengen naar het bureau trapte hij enkele malen tegen het been van een agent. De agenten hebben aangifte gedaan van mishandeling. 

Ook een 17-jarige jongeman uit Hulst werd opgepakt. Hij volgde diverse bevelen om zich te verwijderen niet op. Tot slot werd om 05.40 uur in de omgeving van Reynaertland een 19-jarige man uit Hulst aangehouden voor een zedendelict. Het slachtoffer van dit delict heeft zich onder doktersbehandeling laten stellen.

Alle aangehouden verdachten zijn voor nader verhoor naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg overgebracht.

Zie ook:
Meer brandjes, zes gewonden (01-01-2014)

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjors (2-1-2014 om 17:23)
Hoe kan het ook anders als je stijlen house, hiphop en regenton zijn dan komt er een bepaald soort publiek op af, waar ze in Middelburg ook al jaren last van hebben. Ach ja hier hadden de mensen tenminste nog hun jas terug.
Ad. (2-1-2014 om 13:34)
Als organisatie sta je nergens als er een groepje komt om rotzooi te trappen en meisjes lastig te vallen in Terneuzen ging het wel goed maar als deze groep volgend jaar daar naartoe gaat omdat het dan in Hulst niet meer doorgaat dankzij hun heb je daar gedonder maar ik spreek hun taal niet dus.
Marco (1-1-2014 om 22:13)
Leuk ! Zo'n feestje. Moeten ze vaker doen ;-(.
Brian (1-1-2014 om 21:34)
Hele pagina's gewijd aan brandjes en rellen. maar een zedendelict wordt ik een regel tussen neus en lippen door genoemd en niemand valt daarover ? hopelijk gaat de dader erg lang achter slot en grendel. want vaak krijgt het slachtoffer levenslang.
Volvo (1-1-2014 om 20:33)
Als dit allemaal leest en het nieuws hoort dat het een betrekkelijk rustige jaar wisseling is geweest vraag ik mij af of wij wennen aan deze toestanden .ik vind dit niet normaal. maar ja een paar uur auto's wassen of papiertjes prikken en klaar.schade laten betalen is misschien een optie
Fransje (1-1-2014 om 19:50)
@gezellig begin van 2014 Het zal haast wel maar ik sluit niet uit dat het niet om een vrouw gaat.....onze lieve heer heeft nl rare kostgangers -:)
Cookie-instellingen beheren