Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw gewond door gegooid vuurwerk

Toegevoegd: 02-01-2014, 15.53 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - Een 68-jarige vrouw is op oudejaarsdag in Zierikzee gewond door vuurwerk dat naar haar toe werd gegooid.


De vrouw liep rond 14.30 uur met haar man over de Appelmarkt. Ze voelde iets tegen haar voet aankomen en kort daarop hoorde ze een harde klap. De vrouw zag dat een groepje jongens vuurwerk had afgestoken. De jongens renden snel weg.

Een arts constateerde dat het trommelvlies één van de oren van de vrouw is gescheurd. Het slachtoffer deed aangifte van mishandeling. De politie is op zoek naar mensen die weten wie de jongens zijn.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Stuurloze wereld (5-1-2014 om 10:53)
@ omgekeerde wereld; de politiek durft idd nooit zijn ballen tonen, en in deze buigen ze niet eens voor de wensen van de kiezers, maar zelfs voor een klein percentage raddraaiers die het willen verpesten. maar zelfs daar durven ze niets tegen te doen. en wat de meerderheid wil, doen ze ook niet.
Verbod zonder toezicht. (4-1-2014 om 12:06)
Men kan wel kermen over totaal verboden, maar iedereen weet dat de politie toch helemaal de mankracht niet heeft om zo een verbod te handhaven. conclusie, de overheid is de controle verloren en heeft duidelijk geen grip meer op de zaken. een verbod is daarom gewoon zinloos, de straatterreur heerst
Leentje (3-1-2014 om 18:48)
Iedereen die spreekt over afschaffen van vuurwerk. In Belgie is het allang verboden, geen schade rust enz. Dit is toch niet zo moeilijk om het te verbieden ,met de komst van de zware bommen zal het wel zo afgelopen zijn.Door schade en schande moet je het leren.
Omgekeerde wereld (2) (3-1-2014 om 15:37)
Helaas heeft geen enkele politicus of politieke partij de "ballen" om dit eens structureel aan te pakken. Men durft het levensgevaarlijke speeltje van de (domme) kiezer niet aan te pakken.
Omgekeerde wereld (1) (3-1-2014 om 15:33)
Menig vrij verhandelbaar vuurwerk heeft al een kracht wat sommig, onder de wapenwet vallend ernstvuurwerk en/of munitie overschrijdt en het z.g.n. siervuurwerk, overschrijdt verreweg alle normen v.w.b. uitstoting van giftige-, kankerverwekkende en overige schadelijke stoffen.
Mia (3-1-2014 om 15:08)
Onbegrijpelijk dat dit gebeurd. Er moet iets ontbreken in de hersenpan.
Cookie-instellingen beheren