Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 36 km

Man (50) betrapt in gestolen auto

Toegevoegd: 03-01-2014, 17.22 uur
Door: Roland de Jong
OOSTBURG - Vanmorgen is een 50-jarige man uit de gemeente Sluis aangehouden op verdenking van het stelen van een geparkeerde auto in de Bredestraat in Oostburg.


De eigenaar van de auto is op het moment van de diefstal aan het sporten in een fitnesscentrum. Na afloop bemerkt deze dat zijn autosleutel is gestolen en dat de auto niet meer op de parkeerplaats staat. Ook is hij geld uit zijn portemonnee kwijt.

Als snel wordt de diefstal in verband gebracht met de aanwezigheid van de verdachte in het fitnesscentrum. Omdat de verdachte geen onbekende is van de politie gaan de gealarmeerde agenten posten in de omgeving van zijn woning.

Na enige tijd wordt de man rijdend in de gestolen auto betrapt en aangehouden. Hij is na verhoor in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren