Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Politie stopt illegale houseparty Rilland

Toegevoegd: 05-01-2014, 12.12 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - De politie heeft vannacht bij de Markiezaatsweg in Rilland een illegale houseparty beëindigd. De feestgangers zijn naar huis gestuurd.


Aangetrokken door de harde muziek namen surveillerende agenten vannacht een kijkje bij de Markiezaatsweg. Daar zagen zij een 40-tal auto's met daarnaast een groep mensen die aan het feesten zijn.

Het bleek dat een jarige job zijn verjaardag in het openbaar aan het vieren was. De feestgangers werden vervolgens gesommeerd om naar huis te gaan. De organisator van het feest zal door de gemeente aansprakelijk gesteld worden voor eventueel ontstane schade.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rene (5-1-2014 om 20:22)
Dus als er een feest word gegeven,waar niemand last van heeft??? ow de politie hoorde het pfffffffff laat ze eens echt optreden, een cafe wat zeer veel overlast bezorgt ,muziek en klanten die bezopen weg gaan en schade veroorzaken ,in dit geval op noord beveland, honderd keer bellen ,en geen blauw??
Souburger (5-1-2014 om 19:20)
En dan gisteren je buurman en zijn vriend rijden bijna een 16 jarige jongen aan. wil je aangifte doen doen ze de deur niet open willen geen naam geven en maken grapjes. dat is de politie van vlissingen! dit is weer zo iets... de verkeerde mensen aanpakken daar zijn ze goed in!
Rob (5-1-2014 om 19:03)
Inderdaad: geen gelul of geouwehoer en gewoon lekker feesten met die hap!!!! Geen dure drankejes en geen garderobe waar je je jassen etc kwijtraakt en vooral: geen knokpartijen etc. Moeten ze meer doen en houd van dat soort muziek en ook van de luitjes dus, keep on going men!! Mijn steun hebben ze.
Me (5-1-2014 om 17:04)
Jammer dat ze zulke dingen dan beeindigen omdat ze dan waarschijnlijk per toeval in de buurt waren want de zaken die daar in de omgeving gebeuren waar ze wat aan moeten doen gebeurd niet en dan zeggen ja we komen daar echt nou nee hoor!
Jacob (5-1-2014 om 13:14)
Dus de organisator moet waarschijnlijk een zak graszaad kopen, vanwege de platgetrapte grassprietjes? Mooie is dat bij dit soort feesten er nooit vechtpartijen, etc. uitbreken en dat je je jas ook niet kwijtraakt. Iedereen heeft daar respect voor elkaar.
Frans (5-1-2014 om 12:42)
Waren er dan klachten? Had iemand er last van? Of had de hermandad gewoon zin om weer eens een feestje te verzieken?
Cookie-instellingen beheren