Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dader vuurwerkincident meldt zich

Toegevoegd: 07-01-2014, 19.26 uur
Door: Rolf de Feijter

KRABBENDIJKE - De dader van het vuurwerkincident in Krabbendijke op oudjaarsdag heeft zich gemeld bij de politie. Hij heeft voor zijn daad een dagvaarding meegekregen.

Op oudjaarsdag raakte een meisje 's middags op de Noordweg in haar gezicht gewond door een rondvliegend blikje met knalvuurwerk erin. Uit gesprekken met getuigen kwamen er drie verdachten in beeld die betrokken zouden zijn bij dit incident.

Toen de dader, een 34-jarige man uit Goes, door de aandacht in de media in de gaten kreeg dat zijn weggeworpen vuurwerk een meisje had verwond, meldde hij zich op 2 januari op het politiebureau. Hij zal zich te zijner tijd voor de rechter moeten verantwoorden.

De twee andere verdachten maakten slechts deel uit van de groep die op de Noordweg bij elkaar stonden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bla bla (9-1-2014 om 02:37)
Berouw komt na De zonden
Pippa (8-1-2014 om 11:23)
Nou @Jos ik vind het heel normaal dat als je een stomme fout maakt en iemand verwond, je voor je eigen verantwoordelijkheid hoort uit te komen dat is heel normaal! Gelukkig nog voor velen!!
Truus (8-1-2014 om 08:49)
Waneer men 34 jaar is dan kan men toch niet meer spreken van een kwaajongensstreek op die leeftijd moet men toch genoeg verstand hebben om dat niet te doen daarom zeer zwaar straffen die kerel
Kor (8-1-2014 om 08:24)
Wat komen die gasten nou op oudejaarsdag in Krabbendijke doen?
Erg Netjes is Normaal ? (8-1-2014 om 07:14)
Ik lees: "toen de dader zag dat hij op het internet in een filmpje te zien is, was hij zichzelf maar gaan melden". en @ jos, wat is daar "erg netjes" aan dat die man het minimale doet wat door de wet van hem verlangt wordt ? is het dan al "erg netjes" geworden om je aan de wet te houden ?
Bram (8-1-2014 om 06:56)
Vuurwerk, het blijft link, ten alle tijden. maar als je het lef hebt jezelf aan te geven als het fout is gegaan, duidt dat op gezond verstand. Hoop dat beide partijen er goed uitkomen.Sterkte voor het meisje, ook voor de dader die kennelijk toch een heel ander resultaat van zijn actie had verwacht
Cookie-instellingen beheren