Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
82 files van totaal 303 km

Boetes bij controle Tholen en Bergen

Toegevoegd: 08-01-2014, 13.42 uur
Door: Rolf de Feijter

THOLEN - In het kader van de verkeersveiligheid en het tegengaan van woninginbraken, overvallen en straatroof hield de politie dinsdag een controle in Tholen en Bergen op Zoom.

Aan de Tholenseweg in Tholen werden twee bekeuringen uitgeschreven voor geen of onjuiste verlichting. Aan de Brabanste kant werden fors meer boetes uitgedeeld. Hierbij ging het onder meer om fietsen zonder verlichting, openstaande boetes, niet handsfree mobiel bellen, en het niet dragen van de autogordel.

Agenten schreven in totaal 60 bekeuringen uit voor verschillende verkeersovertredingen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Alle crimi's aanhouden, willekeurig, iedereen dus. (9-1-2014 om 16:53)
@ hans,dit zijn geen verkapte belastingen, officieel heet dat struikroverij. en @ ad, u denkt niets mis te doen, maar dat is dus niet aan u om te beslissen. de politie maakt dat uit, niet U ! en wedden dat als u doorgelicht wordt er iets te vinden is ? want u ontkent zo verdacht stellig.
Jan (9-1-2014 om 14:42)
Als ze er nu bij hadden vermeld dat ze de voertuigen gecontroleerd hadden op inbrekersmateriaal en inbrekesspullen dan was deze zinloze discussie niet nodig geweest.
Frans (9-1-2014 om 12:43)
@Ad dan vind jij het vast niet erg dat de politie ook even bij jou in huis komt en door je kasten gaat zoeken. Je hebt toch niks te verbergen he?
Dorpsbewoner (9-1-2014 om 08:04)
@Elly; We kennen allemaal de regels. Wie zich aan de regels houdt krijgt ook geen bon! Niet flauw doen over criminelen. Als jij een botsing krijgt met iemand die aan het bellen was, piep je wel anders!
Ad. (8-1-2014 om 23:53)
Volgens mij snapt niet iedereen het want als de politie preventief controleerd is het niet goed maar als ze daardoor inbrekers missen is het ook niet goed en hadden ze maar beter hun werk moeten doen. mij mogen ze controleren als ik verdacht overkom maar ik heb niks te verbergen dus dat scheelt wel
Daan (8-1-2014 om 22:03)
Boete voor Fietsen zonder verlichting TOP! zie er altijd genoeg fietsen zonder verlichting als ik op de brommer rij.. Grote snelheidsverschil. En bij een botsing ben ik toch echter de schuldige. Heb trouwens zelf geen controle gezien nabij de tholenseweg gezien. En bij boz ook niks gezien.
Cookie-instellingen beheren