Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 24 km

Hartelijk welkom op onze vernieuwde website

Toegevoegd: 09-01-2014, 20.55 uur
Door: Redactie HVZeeland.nl

Hartelijk welkom op onze vernieuwde HVZeeland.nl. Onze website is vanavond voorzien van een nieuw jasje. Ook zijn er nieuwe functionaliteiten toegevoegd.

Wij hopen dat wij het nieuws op onze website nog beter en overzichtelijker kunnen tonen. Foto's en video's zijn groter en u kunt eenvoudiger bewegen tussen de verschillende foto's. U kunt gemakkelijker doorklikken naar gerelateerde nieuwsberichten, onder meer door middel van speciale tags. U kunt ook nieuws terugzoeken per regio zodat u in één oogopslag de nieuwsitems ziet van bijvoorbeeld Zeeuws-Vlaanderen.

De nieuwe website laat u ook direct zien op welke items momenteel het vaakst wordt gereageerd. Zo ziet u direct wat het 'gesprek van de dag' is. Verder kunt u terugvinden welke reacties als laatste geplaatst zijn en kunt u een uitgebreid overzicht opvragen van de best bekeken nieuwsitems op onze site. Bij nieuwsitems kunt u ook direct doorklikken naar de laatste vijf gepubliceerde nieuwsvideo's.

Onze weerpagina is ook vernieuwd. U ziet nu ook een tabel met de weersverwachting. Ook de onderdelen Hulpdiensten en Preventie zijn volledig vernieuwd. Bestaande informatie is up-to-date gemaakt en er is veel nieuwe informatie toegevoegd. Ook onze linkpagina is vernieuwd.

We hopen dat onze nieuwe website positief wordt ontvangen. Mocht u echter fouten opmerken of nog ideeën hebben, laat het ons dan gerust weten!


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marietje (10-1-2014 om 20:03)
Mooi geworden! Ik vind het wel jammer dat het inladen van pagina's en vooral video's langer duurt nu op onze mobiele telefoons en tablets...
Wim (10-1-2014 om 10:23)
Prima update, ziet er veel beter uit, proficiat !!
Remi (10-1-2014 om 08:47)
Prima update van de website! Jammer dat het bezoeken van de website met een mobiele telefoon niet veel is verbeterd. Veel succes en ga zo door!
Ronald (9-1-2014 om 23:33)
Proficiat met jullie nieuwe website, hij is heel mooi geworden hoor ! @A.C.L : Waarom stuur je dan als 2e een reactie, als je dit liever ziet verdwijnen ? Het begint gelijk goed, met een zeer grote brand in Goes, dus werk aan de winkel voor jullie. ;-) Jullie leveren goed werk af en de foto's en videobeelden zijn altijd o.k. en www.hvzeeland.nl , is een begrip binnen en ver buiten Zeeland geworden , door jullie inzet ! Mijn dank hier voor. Een ex-hulpverlener in de FLO.
E. de Jong (9-1-2014 om 22:53)
Gefeliciteerd met de vernieuwde website! Ziet er heel mooi, overzichtelijk en duidelijk uit!
Frans (9-1-2014 om 22:33)
Mooi geworden! Mijn complimenten hoor!
Cookie-instellingen beheren