Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 27 km

Vier woninginbraken en één poging

Toegevoegd: 10-01-2014, 12.11 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Donderdagavond en vannacht zijn in 's Heerenhoek en Middelburg vier woninginbraken gepleegd. In Nieuw- en Sint Joosland bleef het bij een poging. Van de dader(s) ontbreekt nog ieder spoor.

In 's Heerenhoek werd donderdagavond ingebroken bij woningen aan de Laustraat en de Van Steestraat. Er werd in beide gevallen een deur geforceerd om binnen te komen. In Middelburg werd afgelopen nacht ingebroken in huizen aan het Piersland en het Overloperhof. De inbrekers kwamen vermoedelijk binnen via niet afgesloten deuren.

Bij een woning aan de Scheldepoortstraat in Nieuw- en Sint Joosland bleef het afgelopen nacht bij een poging. Bij alle woninginbraken zijn onder andere sieraden en geld weggenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Richard (10-1-2014 om 17:37)
Jeroen ik wil je er even op wijzen dat je in een bericht van 5 januari van dit jaar kan lezen dat er nog een inbreker is aangehouden. Blijkt dat de politie dus ook wel eens komt als er gebeld wordt. Klagen is zo makkelijk en het heeft ook geen enkele zin omdat hier te doen. Kan je beter minister Opstelten aanschrijven, dat heeft misschien net ietsje meer zin?? Dus stop alsjeblieft met dat geklaag en gezeur via een internetsite maar probeer iets te betekenen aan een verbetering van onze leefbaarheid.
euh (10-1-2014 om 16:13)
Klopt dit bericht? Wat ik weet is er 2 keer ingebroken in de Laustraat waarvan 1 overdag en 1x in de van Steestraat! Triest.. sterkte voor alle slachtoffers
jeroen (10-1-2014 om 13:56)
Het wordt steeds erger met die inbraken zal het komen door de crisis of door de open grenzen de criminelen hebben wel vrij spel. Bel je de politie,dan komen ze niet,waar is de politie nu voor.
Cookie-instellingen beheren