Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder ongeval Zuiddorpe had gedronken

Toegevoegd: 11-01-2014, 14.33 uur
Door: Rolf de Feijter

ZUIDDORPE - Een 29-jarige inwoner van Zuiddorpe is gearresteerd, nadat hij vrijdagavond in beschonken toestand een verkeersongeval veroorzaakte.

De automobilist verloor rond 22:30 uur op de Waterhuisstraat de macht over het stuur en kwam met zijn auto in een sloot net voor de bebouwde kom tot stilstand. In eerste instantie werd uitgegaan van een beknelling maar daar bleek geen sprake van te zijn. Na het ongeval stapte hij uit zijn auto en liep weg. Korte tijd later verscheen hij weer op de plaats van de aanrijding. Hij was gewond aan zijn gezicht en moest zich in het ziekenhuis laten behandelen.

Na de behandeling door een arts is hij overgebracht naar het politiebureau voor een ademanalyse. Daaruit bleek dat hij met een uitslag van 765 ug/l ruim drie keer boven de wettelijk toegestane limiet van 220 ug/l achter het stuur zat. Zijn rijbewijs is ingenomen en wordt opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Zie ook:
- Auto in sloot na ongeval Zuiddorpe   (11-01-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dhr (12-1-2014 om 09:50)
Ik zie eerlijk gezegd nog altijd liever een dronkaard achter het stuur dan iemand die nuchter is en met 1 hand aan het SMS-sen/telefoneren is. Deze rijden nl ten eerste veel harder en zijn nog minder voorspelbaar, daar ze totaal geen oog meer hebben voor het verkeer.
bram (12-1-2014 om 03:01)
Zo, en nu maar hopen dat hij hier iets van geleerd heeft. Zal wel niet, want dit soort lui (ik bedoel drinkers die achter het stuur gaan zitten) zullen het nooit leren. Die zijn strond eigenwijs! 'k Hoop dat je een stevige bon krijgt zodat je dat geld in ieder geval niet om kan zetten naar alcohol (in het verkeer) en dat je een aardig tijdje op je rijbewijs moet wachten. En hulpverleners: graag de rekening van deze grap opsturen naar de veroorzaker!
Cookie-instellingen beheren